Clinique City Block Sheer SPF 25

Sinds kort heb ik een nieuwe favoriet voor gezichtsbescherming tegen de zon, namelijk Clinique City Block Sheer SPF 25. Daarnaast is deze zonnebrand perfect te gebruiken als primer onder je make-up. Waarom dit een favoriet van mij is vertel ik jullie vandaag, Lees je mee?

Clinique City Block Sheer SPF 25

Over Clinique City Block Sheer SPF 25

Clinique City Block is een transparante zonbescherming tegen UVA/UVB. De formule is transpiratie-bestendig en absorbeert overtollig talg. Het bevat geen chemische zonefilters, 100% parfum vrij en getest op allergieën.

Pluspunten op een rij:

  • Olievrij
  • Voor een gemengde en gevoelige huid
  • SPF
  • Transparant
  • Parfumvrij
  • Kan als primer gebruikt worden

Clinique City Block Sheer SPF 25

Clinique City Block Sheer SPF 25

Het gebruik

Clinique City Block Sheer SPF 25 kan als primer gebruikt worden maar ook los kan je hem gebruiken. Zeker voor mij een pluspunt dat je hem als primer kan gebruiken omdat ik toch make-up op doe zeker als ik naar mijn werk ga. En vaak is make-up en zon geen al te goede combinatie. Hierdoor blijft mijn make-up de hele dag mooi zitten en heb ik gelijk de zonbescherming die ik nodig heb. Zeker je gezicht is belangrijk om te beschermen zowel in de zomer als in het najaar en winter. Je gezicht word toch het meeste blootgesteld aan UVstralen want weer voor huidveroudering zorgt.

De primer zit in een tube met een inhoud van 40ml. Het product is makkelijk en hygiënsch te doseren. De kleur van de formule lijkt op foundation maar zodra je het in masseert op de huid zie je hier niets meer van.

Clinique City Block Sheer SPF 25

Conclusie

De City Block Sheer laat zich makkelijk aanbrengen en trekt snel in. Hij voelt niet vettig maar maakt je huid wel voor mijn idee een stuk egaler en mijn make-up blijft goed zitten. Daarnaast is Clinique ook erg fijn te gebruiken voor mensen met een gevoelige tot zeer gevoelige huid.

 

Clinique City Block Sheer SPF 25 is verkrijgbaar bij Douglas voor €30,39