10464018_589334821182928_2255919424210098333_n

Iedereen kent het wel. De zomer maanden komen er weer aan en we willen er weer allemaal op en top uitzien voor het strand. Nou kun je er vanalles aan doen, sporten, crashdieet en ga zo maar door. Nou heb ik niet de drive om elke dag te gaan sporten en heb ik ook een hekel aan en ook de tijd er niet voor om uren in de keuken staan. En tja, laten we eerlijk zijn ik ben ook echt geen top kok. Door de jaren heen heb ik allerlei shakes en repen geprobeerd maar ging het na een paar gezellige BBQ’s al snel niet meer goed en kwam ik in mijn oude eet patroon terecht. Maar nu heb ik wat nieuws gevonden! Namelijk Clean Meals!

Wat zijn Clean Meals

Clean Meals zijn supergezonde, ready made maaltijden in optimale samenstelling, die thuis of op het werk worden bezorgd. Door de unieke bereidingswijze zijn ze lang houdbaar in de koelkast. Zó is het voor iedereen mogelijk om gezond te eten, zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn!

IMG_4831

Uniek?

Het unieke aan Clean Meals is de optimale samenstelling van de maaltijden voor zowel sportieve en/of esthetische doeleinden. Ze bevatten veel hoogwaardig eiwitten, vezels, vitamines en mineralen en zijn toch zeer laag in calorieën. Clean Meals bevatten geen e-nummers, conserveringsmiddelen, suikers en andere ongezonde toevoegingen. Ze zijn dus 100% clean en bovendien vers bereid!

De voordelen van Clean Meals

♥ Geen kunstmatige toevoegingen
♥ Geen conserveringsmiddelen
♥ Geen e-nummers
♥ Vacuüm bereid
♥ Laag in calorieën, hoog in eiwitten
♥ 14 dagen in de koelkast houdbaar (bij bezorging)
♥ Pure en eerlijke ingrediënten.

Hoe bereid je je maaltijd?


Heel simpel eigenlijk! Ik hoef alleen maar het plastic te verwijderen, het eten op een bord te leggen en vervolgens twee minuten op te warmen in de magnetron! Ideaal voor de drukke mens met weinig tijd voor koken toch?

Keuzes…

♥ LITE Chicken, Fish, Turkey

Lite is geschikt voor mensen die willen afvallen. De meals van de lite lijn hebben geen zetmeelcomponent en zijn hierdoor lager in koolhydraten. Een Lite maaltijd bevat ongeveer 198 kcal en maar 32 gr eiwit.

♥ PRO Chicken, Fish, Turkey

Pro is geschikt voor sporters. De Meals van de pro-lijn hebben een hoogwaardig zetmeelcomponent en daardoor zitten er meer koolhydraten in. Een PRO maaltijd bevat ongeveer 300 kcal en 42 gr eiwit

Mijn menu voor vanavond

IMG_4848

Ik heb gekozen voor de PRO chicken maaltijd. De reden dat ik voor de PRO maaltijd heb gekozen en niet de lite is omdat ik die avond ook nog ging sporten. Dan is een goede maaltijd wel erg belangrijk. De Lite porties zagen er erg lite uit. Waarschijnlijk was ik dan flauwgevallen in de sportschool haha!

IMG_4852

Wat zat er in? Nou heerlijke sperzieboontjes, zoete aardappel stukjes en een heerlijk gekruid stuk kip.

Smaakt het?

Ja! Het is prima te eten. Het is natuurlijk geen uitgebreid 3 sterren maaltijd maar het is lekker, voedend en gezond. De zoete aardappel maakt de maaltijd net even een beetje speciaal. De kip is licht gekruid/pittig. Maar dan ook echt licht, dus iemand die niet van pittig houd kan dit ook prima eten.

Conclusie

Ik denk dat dit een prima dieet is voor mij. De maaltijden zien er heerlijk uit en zijn voedzaam. Wel vind ik het een prijzig dieet. Een lite maaltijd kost €8,95 en een pro maaltijd €9,95. Maar ik ben wel van mening dat dit een hele goede eerste stap is om je voedingsschema aan te passen. Het zou mij bijvoorbeeld erg goed helpen om te stoppen met “slecht avond eten” te kopen en te koken. Van daar uit is het erg makkelijk om je lifestyle aan te passen denk ik.

Vanaf vandaag kun je mee doen met de clean meal challenge. 21 dagen om in bikini shape te komen. Doe je mee?

Heb jij wel eens een dieet geprobeerd?handtekeninglichtroze