Lipstains waren vroeger helemaal in. Vooral in Azië zag je ze overal. Maar tegenwoordig is het ook weer helemaal terug! Clarins heeft daar wel voor gezorgd! Benieuwd wat ik van de Clarins Water Lipstain vind? Lees dan snel verder.

Een lipstain is geen gewone lipstick of lipgloss. Het doet je namelijk eerder denken aan water met een kleurtje. Toch zorgt dit water ervoor dat je kleurtje wel zeker 300 kusjes kan weerstaan, tenminste dat belooft Clarins. De Clarins Water Lipstain bestaat uit 77% water, hierdoor voelt het net of je niks op je lippen hebt. Best een gek idee, maar door het frambozenwater en de aloë vera bijven je lippen wel heerlijk zacht.

4 verschillende kleuren

De Clarins Water Lipstain is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Rose Water, Orange Water, Red Water en Violet Water. Ik ontving de kleur Rose Water. Nou schrok ik wel even want in het flesje doet het mij meer denken aan een oranje-achtige kleur. Maar na eenmaal een swatch gemaakt te hebben zie ik inderdaad dat het een mooie roze tint is.

Het aanbrengen ging verassend makkelijk. Omdat het een waterig product is had ik eigenlijk verwacht dat het een kliederboel zou worden. Gelukkig heeft Clarins hier goed over nagedacht en hebben ze een kwastje als applicator gemaakt. Hierdoor kan je heel precies het product aanbrengen.

Na 24 uur (incl douchen en afwas gedaan te hebben)

Very long lasting!

Qua houdbaarheid ben ik ook echt enorm tevreden. De Clarins Water Lipstain is al na een minuut droog en geeft daarna niet meer af. Let wel op dat je dus niet knoeit want het is vrij lastig om bij te werken vind ik zelf. Hoewel een lipstick erg mooi kan zijn vind ik dit naast dat het een mooie kleur op je lippen geeft ook erg praktisch. Het blijft echt enorm lang zitten, je hoeft dus niet continue je lippen bij te werken. En wanneer ik een kusje wil geven aan mijn kleine meid hoef ik ook niet bang te zijn dat ze onder de lipstick zit.

Ik ben echt fan van de Lipstain! De Clarins Water Lip Stain kost €23,50 en is onder andere te koop bij ICI Paris XL.

Heb jij wel eens een lipstain geprobeerd? En wat vind jij ervan?

Handtekening Jamey