Wanneer je de 30 passeert weet je dat de zwaartekracht met je aan de haal gaat. Gelukkig kunnen we daar zelf iets aan doen. Smeren met een goede crème bijvoorbeeld en werken met tools zoals deze Clarins Resculpting Flash Roller. Je hebt dit soort rollers misschien al eens voorbij zien komen, maar deze is net een stukje geavanceerder.

Clarins Resculpting Flash Roller

Clarins Resculpting Flash Roller

Met de Clarins Resculpting Flash Roller ervaar je een spa-experience bij je thuis. Het is namelijk een heerlijke verwennerij voor de huid. De roller werkt namelijk hermodellerende voor je huid en geeft deze een boost. Het werkt supergoed op het gebied van anti-age en dus kun je hem uitstekend gebruiken samen met je anti-age serum en crème of olie.

De verpakking

De roller komt in een luxe doosje zoals we dat van het merk gewend zijn. Mij nodigt het zeker uit en als het in de schappen zou staan springt het er echt uit en moest ik het hebben. Ook de keuze voor de rode rollers spreekt natuurlijk heel erg aan.

De roller

De roller zelf is gemaakt van een metaalsoort en ligt zwaar in de hand. Wanneer je wel eens een andere gezichtsroller hebt gehad is dit misschien even wennen, maar niet vervelend in gebruik. De rollers zijn ook van metaal en hebben een gladde rode coating. Dat ziet er niet alleen tof uit, maar zorgt er ook voor dat het goed over de huid glijdt. Door hiermee te rollen geef je de huid een fijne massage die je kunt vergelijken met een lichte bindweefselmassage. Ik hou hier echt van en vindt het heerlijk om te gebruiken. Het geeft je namelijk echt een me-time momentje terwijl je jouw dagelijkse verzorging aanbrengt. Door de massage zorg je er tevens voor dat de producten die je smeert beter worden opgenomen door de huid en dus beter hun werk kunnen doen.

Wat vind ik ervan?

Het is geen verrassing natuurlijk, ik ben hier weg van! Ik gebruik hem met de Clarins Flash Balm. Mijn huid is gelukkig nog niet zo heel slap, maar om verslapping te voorkomen ga ik dit lekker veel gebruiken. Gebruik de roller bijvoorbeeld op de kaaklijn voor een strakke contour. De lymfedrainage wordt gestimuleerd en ook kun je de achterkant van de tool gebruiken als gua sha om de bloedsomloop te stimuleren. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik het ook op mijn benen gebruik bij mijn cellulitis. Hoewel het niet direct geschikt is voor het lichaam werkt ook dit prima! De Clarins Resculpting Flash Roller kost €49,50 en is verkrijgbaar via Clarins.com.