Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriend een weekendje naar Parijs gegaan. Even er tussen uit. Benieuwd hoe het was, lees dan snel verder!

Zaterdag ochtend zijn we erg vroeg weg gereden. We mochten namelijk al om 12 uur inchecken en omdat we echt wat aan de dag wouden hebben zijn we om 6 uur ‘ s ochtends weg gereden. Bij de grens van Frankrijk merkte we toch wel een beetje dat de grenscontroles strenger zijn. Gelukkig stonden we maar een kwartiertje in de file en bereikte we precies om 12 uur het hotel.

image

Via vakantie veilingen had ik twee overnachtingen kunnen boeken voor maar €50 ipv €500! Het hotel waar we verbleven hete Qualis …. Het zat niet helemaal in het centrum, maar met het openbaar vervoer waren we met 10 minuten in het centrum. De hotelkamer was erg netjes (en paars). Er zat een heerlijk ligbad bij (waar ik niet eens gebruik van heb gemaakt?!?). We hebben gelijk onze spulletjes en mijn prachtige nieuwe koffer van Suit Suit achter gelaten en zijn direct de stad in gedoken.

image

image

image

Zo hebben we het Louvre opgezocht, en zijn we de hele champs de elyse afgelopen. Het was enorm warm (30 graden) maar omdat de terrasjes erg prijzig zijn hebben we niet heel vaak wat gedronken. Een spa rood kost namelijk maar liefst €4 tot op sommige plekken zelfs €6! We hebben dus heerlijk rond gelopen en zijn rond 6 uur weer richting het hotel gegaan om even op te frissen en in de buurt een restaurantje te zoeken.

image

image

We hebben vlak bij het hotel een heerlijk restaurantje gevonden. Ok, totaal niet PowerSlim proof maar ik snapte van de rest van de kaart niks en helaas spraken ze geen Engels. Ik heb dus (heel slecht) een burger genomen. Gelukkig zat er sla bij. De frietjes heb ik laten staan. Maar we hadden de eerste dag al 10km in de benen dus heb ik het er gelukkig een beetje af kunnen lopen.

image

De tweede dag hebben we besteed aan sightseeing. We zijn naar de Eiffeltoren gelopen, hebben de Arc de Triomphe beklommen en zijn van daar uit ook nog naar de Notre dame gelopen. Gelukkig kwamen we daar een propper tegen die ons een korting aan bood voor een boot Tour. Omdat we zo moe waren van al het lopen (inmiddels weer 12km gelopen) dat we wel blij waren om even te relaxen op een boot.

image

image

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de laatste dag zijn we nog even naar de meest magische (en duurste) winkel van Parijs geweest. Namelijk La Fayette! Wat een prachtige winkel, van Louis Vuitton tot Chanel. Alle dure merken waren ruimschoots vertegenwoordigd.

Parijs la fayette

Parijs image

Aan de overkant zat nog een mooi winkelcentrum, Printemps. Ik heb ook hier weer mijn ogen uit gekeken. Ze hadden er een prachtig winkeltje van Christian Louboutin en verkochten hier deze prachtige (en bizar dure) lipsticks en nagellakken. Van de winkel medewerker mocht ik een paar van de lipsticks swatchen! Een lipstick kost maar liefst €85, ik heb hem dus maar even laten liggen. Maar mocht ik een miljoen winnen ga ik de hele winkel leeg kopen!

Parijs 2image

We hebben echt genoten van het mooie Parijs, maar de dure drankjes en vieze toiletten zal ik zeker niet missen. Deze week ga ik weer vol op PowerSlimmen dus mocht je nog lekkere recepten voor me weten, let me know!

Parijs 1

Ben jij al eens in het Romantische Parijs geweest?

Handtekening Jamey