Eindelijk is Ciaté verkrijgbaar in Nederland! Douglas heeft het prachtige merk opgenomen in hun assortiment en ik heb een paar prachtige items mogen ontvangen. Vandaag laat ik jullie twee van mijn favorieten zien. Kijk je mee?

Ciaté is voor beauty fanaten vast niet onbekend. Veel mensen kennen het voornamelijk van de leuke vierkante potjes nagellak met het strikje. Maar tegenwoordig hebben ze veel meer prachtige producten. Denk aan lipgloss, bronzers, oogschaduw paletten maar ook echt hele bijzondere dingen zoals de Glitter Flip lip lipstick (hier kom ik nog een andere keer op terug). Vandaar laat ik jullie twee van mijn favorieten zien. Namelijk de Liquid Chrome lipgloss en de prachtige Glow-To Illuminating Blush.

Liquid Chrome lipgloss

Qua verpakking is het niet mega speciaal, de lipgloss zit gewoon in een lipgloss verpakking zoals we gewend zijn. Maar je ziet direct het chrome effect en dat maakt het gelijk al een feestje om te zien! Ik ontving de lichtste kleur; Luna. In totaal zijn er 6 Chrome kleurige liquid lipsticks te koop bij Douglas. Het aanbrengen doe je met de lipgloss applicator. Wat ik wel jammer vind is dat de applicator vrij hard is en niet makkelijk meebuigt met je lippen. Dit maakt het aanbrengen wat lastiger.

Glow-To Illuminating Blush

Is het geen plaatje?! De hele vormgeving doet mijn beauty hartje sneller laten kloppen. En om dan nog te zwijgen over het pigment! Een simpel veegje en je hebt echt een fenomenale swatch. Ik ben echt ontzettend enthousiast over de Glow-To Illumination Blush. Ook deze is in 6 kleuren verkrijgbaar. Ik ontving de kleur in too deep. Een prachtig roze kleur met een shiny glimmer.

Ik ben echt ontzettend blij dat Ciaté te koop is in Nederland. Binnenkort laat ik jullie nog een aantal pareltjes van het merk zien. Mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan zeker even een kijkje op de website van Douglas. De Liquid Chrome lipgloss kost €17,29 en de Glow-To Illuminating Blush €24,43.

Ken jij Ciaté al?

Handtekening Jamey