Vandaag laat ik jullie een nieuw oogschaduw pallet zien, en niet zo maar een. Namelijk het Ciaté London The Fearless Palette. Een palette die 9 verschillende oogschaduws bevat, van glimmend tot matte! Zal dit palette echt zo fearless zijn? Ik laat het je graag zien.

Ciaté London The Fearless palette

Een zorgvuldig samen gesteld palette met negen super-luxe oogschaduw aldus Ciaté London. Daarbij ook nog het feit dat het fijn gemalen pigment super zou zijn om te blenden waarmee je zo makkelijk een mooie look kunt creëren!

De verpakking van het palette is van stevig plastic. De voorkant kun je heen en weer bewegen en dan zie je de ogen verschillend worden. Volgens mij heet dit holographic? Een klein speels detail voor mensen die dat leuk vinden haha, ik zelf vindt het palette erg mooi en ook de binnen kant!

Dit zijn de 9 kleuren waar je op het eerste gezicht een echte fearless look mee kunt maken, maar ook een everyday look. Dit maakt het palette direct functioneel en een goeie allrounder.

Swatches en mijn indruk!

Het is wel een plaatje hoor, zo op de foto! Goed bedacht ook die lichtroze kleur in het midden met dat strikje wel echt dat luxe! Daarbij is het ook echt een kenmerk van het merk.

De bovenste rij + roze midden kleur! 

De onderste rij + Midden roze kleur.

Fijn gemalen pigment, Ja! Dat is zeker waar. Super luxe oogschaduws mwah,  de meer shiny finish oogschaduws vindt ik daarentegen wel echt super! De matte kleuren zijn niet heel bijzonder of vernieuwend. Het pigment is natuurlijk altijd belangrijk niet alleen op de swatch maar ook op het oog. En zoals je kunt zien springen de shiny kleuren er echt uit. De matte kleuren zie je helaas minder goed. Wel kun je de matte kleuren super gebruiken als basis omdat ze wel erg mooi zijn op te bouwen.

En op mijn ogen? Ja dan is het pigment ook goed! En van de matte kleuren een stuk beter dan op mijn arm! De kleuren blenden makkelijk met elkaar en daarin komt de kwaliteit van de oogschaduw goed tot zijn recht. Zacht en soepel als ik een omschrijving moet geven.

Conclusie

Het Ciaté London The Fearless palette is zeker een prima pallet. De prijs kwaliteit verhouding vind ik ook helemaal prima. Dit palette kost bij de Douglas €29,53. Hiervoor krijg je 9 verschillende kleuren oogschaduw wat opzich dan niet duur is als je kijkt naar kwaliteit. Maar zou ik staan springen om hem dan ook daad werkelijk te kopen is meestal wat jullie natuurlijk willen weten? Nee daar vindt ik de kleuren niet uniek genoeg voor. Je vindt tegenwoordig ontzettend veel palette’s met soort gelijke tinten en texturen. Ben je nou echt een Ciaté fan, dan snap ik dat dit echt een aanwinst voor je is.

Wat vinden jullie van het Ciaté London The Fearless palette en van de swatches? Kijk jij altijd naar de textuur en het pigment en hoe iets blend bij het aanschaffen van een oogschaduw palette of staan bij jou de kleuren voorop?

Liefs Annora

Willen jullie meer van mij lezen / zien? Neem dan zeker een kijkje op www.1310bynora.com!