Even geleden kreeg ik een prachtig pakket van Christian Faye. Omdat ik nog niet alles heb kunnen testen, maar jullie niet te lang in spanning wil houden heb ik alvast een unboxing artikel geschreven. Kijk je mee?

Nou kwam ik even geleden op het I Love Beauty Event de stand van Christian Faye tegen en helaas stond daar een enorme rij en ben ik maar doorgelopen naar de volgende stands. Toch bleven de producten die ik zag in mijn achterhoofd hangen. Een ruime week later werd ik in eens verrast met een prachtig pakket van Christian Faye om lekker uitgebreid te gaan testen! Laten we snel verder kijken!

Om te beginnen kreeg ik 3 prachtige highlighter potloden. Ik heb de kleuren silver, whiteperl en puple gekregen. Deze potloden zijn €9.95. Persoonlijk had ik deze niet zo snel gekocht omdat ik deze al een keer eerder in een beauty box heb gekregen. Ze zijn erg fijn, daar niet van! Maar zelf vind ik het fijner om te highlighten met poeder/oogschaduw.

Ook ontving ik twee wenkbrauwpotloden in de kleuren black en middle brown. Ik vind deze potloden echt super fijn omdat er aan de ene kant een potloodje zit en aan de andere kant een heel fijn borsteltje. De potloden zijn er in meerdere kleuren. Helaas is zwart voor mij te donker maar gelukkig past middle brown prima bij mij. De potloden kosten net als de highlighters €9,95 per stuk.

12459750_10153176385076039_1816768441_n

Ook kreeg ik dit prachtige Smokey Eyes Blue pallet. Het mooie van dit pallet is dat er een handige stap voor stap handleiding op zit zodat iedereen een mooie smokey eye kan maken. Helaas is blauw echt absoluut niet mijn kleur maar ik weet zeker dat ik er wel iemand anders heel blij mee ga maken! Dit pallet is maar €14,95 en is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Ook kreeg ik het kleine palletje, deze heeft 4 kleuren maar die had ik al.

12435771_10153176402301039_918227464_n

Weer zo iets moois! Het is goud en glimt. Dan kan er voor mij niet heel veel meer mis gaan. Het is de Christian Faye Eyebrow gel. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een eyebrow gel geprobeerd dus ik ben hier erg benieuwd naar. De prijs van dit gouden pareltje is €15,95.

Christian Faye 5

En hier was ik nou zo nieuwsgierig naar. De famous wenkbrauwpoeder. Er stond een mega mega mega rij voor de stand dus daarom ben ik doorgelopen maar iedereen was helemaal enthousiast over dit setje. Er zitten namelijk ook 3 soorten sjablonen bij, het kwastje en een poedertje. Alles compact in een plastic doosje. Ik heb de kleur brown ontvangen. Hetis een prijzig wenkbrauwsetje. Hij kost namelijk €29,95 maar volgens mij doe je er dan ook wel best lang mee.

Christian Faye 2

En alsof het niet genoeg was kreeg ik ook nog een Wenkbrauw duo highlighter setje in de kleur medium t.w.v. €34,95. Ook bij dit setje zit een kwastje en een aantal sjablonen. Het is een heel mooi compact doosje en zit in een fluwelen zakje. Het setje heeft echt een luxe uitstraling. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe deze in het dagelijks gebruik zal bevallen!

Christian Faye

Al met al heb ik dus een prachtig pakketje gehad en ik kan niet wachten om alles eens rustig te gaan proberen. Christian Faye is echt een prachtig merk, luxe producten en toch een laag prijsje over het algemeen. Ook wat van deze beauties shoppen? Neem dan even een kijkje in de webshop van Bransus.

Van welk product zou jij graag een review zien?

Nieuwehandtekening