Christian Faye komt dit voorjaar weer met prachtige nieuwe palletten. Ik heb er een aantal mogen testen, maar mijn favoriet is toch wel het Quattro Eyeshadow Green pallet. Benieuwd naar de swatches? Lees dan snel verder.

Christian Faye is compleet gefocused op eye-make up. Zelf gebruik ik al jaren de brow kit, maar ze hebben daarnaast ook mascara, eyeliner en diverse oogschaduw palletten. Dit seizoen heeft Christian Faye ook weer een aantal nieuwe oogschaduw palletten uitgebracht. En mijn persoonlijke favoriet is het Quattro Eyeshadow Green pallet.

Quattro Eyeshadow Green pallet

Het pallet bestaat uit 4 kleuren. Zoals de naam al zegt, een groene, maar ook een rood, goud/brons en roze oogschaduw. Waar ik echt enorm over te spreken ben is de pigmentatie. Het is bijna een soort cream oogschaduw. De goude kleur zie je echt enorm mooi glimmen. Maar eigenlijk alle vier de kleuren hebben een fenomenale shimmer.

Dit pallet zou ik persoonlijk vooral gebruiken voor speciale gelegenheden en net even wat specialere looks. Maar dat is eigenlijk vooral omdat ik overdag eerder neutrale kleuren zou dragen. Dit pallet is net even wat heftig voor mijn dagelijkse look. De swatches die ik heb gemaakt zijn “droog”. Dat wilt zeggen dat als je de oogschaduw nat aanbrengt je nog meer GLAM krijgt. Met dit soort donkere kleuren ben ik eigenlijk altijd bang voor fall-out. Maar gelukkig valt dit reuze mee. Je kunt dus veilig aan de slag met een smokey eye of een glam look!

Christian Faye is te koop bij Douglas en ICI Paris XL. Wil je liever online shoppen, dan kan je ook even bij Bransus kijken, hier hebben ze namelijk alles. Qua prijs hoef je het pallet ook zeker niet te laten want voor €15,95 heb je 4 mega gepigmenteerde kleuren waar je zeker weten een mooie look kunt maken.

Wat vind jij van het Quattro Eyeshadow Green pallet?

Handtekening Jamey