Chloé Nomade Body Lotion & Shower Gel

Begin dit jaar heeft Chloé een nieuwe geur gelanceerd, genaamd Nomade. Ik ontving de Chloé Nomade Body Lotion & Shower Gel waarover ik jullie vandaag alles ga vertellen, lees je mee!

Chloé Nomade Body Lotion & Shower Gel

 

De geur Chloé Nomade is totaal anders als dat ik gewend ben van Chloé. Het is een wat warme en zwaardere geur. De geurlijn van Nomade bevat een mix van mirabelpruim, freesia en eikenmos.

Chloé Nomade Body Lotion & Shower Gel

De vormgeving is ook totaal vernieuwend. Zowel de geur, shower gel en body lotion zitten in een stijlvolle en luxueuze verpakking die doorzichtig is met gouden accenten. De flacons van de body lotion en shower gel zijn van plastic.

Chloé Nomade Body Lotion & Shower Gel

Chloé Nomade Body Lotion

Als ik kijk naar de geur en de verpakking moet ik zeggen dat ik deze body lotion erg duur vind. Dit komt natuurlijk omdat de merknaam Chloé eraan vast zit. De geur van Nomade komt goed naar voren. De body lotion voelt licht en romig aan op de huid en trekt snel in.

Chloé Nomade Body Lotion verkrijgbaar voor €38,89

Chloé Nomade Body Lotion & Shower Gel

Chloé Nomade Shower Gel

De geur komt weer goed naar voren bij de shower gel. Ik vind hem zelf erg fijn om in de avond te gebruiken omdat het een warme geur is. Ook aanwezig dus zal hem niet combineren met andere geuren of lotions. De gel breng ik aan met een spons en schuimt ligt op de huid. Mijn huid voelt zacht en schoon aan en het geeft de huid geen trekkerig gevoel.

Chloé Nomade Shower Gel is verkrijgbaar voor €32.22

Chloé Nomade Body Lotion & Shower Gel

Chloé Nomade Body Lotion & Shower Gel zijn twee fijne producten maar vind ze wel erg prijzig. De geur aanwezig en zwaar je moet er van houden. Persoonlijk houd ik van een wat frisse, zachte bloemige geur.

Chloé Nomade Body Lotion & Shower Gel zijn verkrijgbaar bij o.a. Douglas

Ben jij al bekend met de nieuwe lijn van Chloé?