Charlotte Tilbury - Eye Colour Magic Copper Charge light

Soms heb je van die make-up collecties die gelijk je aandacht trekken. Zo ook de nieuwe Eye Colour Magic collectie van Charlotte Tilbury. De collectie bestaat uit 4 gloednieuwe kleuren palletten die je eigen oogkleur nog magischer laten uitkomen. Ik probeerde de Copper Charge uit! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Charlotte Tilbury - Eye Colour Magic Copper Charge

Over Eye Colour Magic

Het idee van deze collectie is dat er voor elke oogkleur een pallet is met complementaire tinten – dus bruin voor blauwe ogen, blauw voor bruine ogen, paars voor groene ogen en groen voor bruine ogen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor wat jou aanspreekt. Zo heb ik gekozen voor het Copper Charge pallet die (naar mijn idee) mijn hazelnoot kleurige ogen nog meer zullen accentueren. De collectie bestaat uit 4 Luxury Palettes en 4 Liner Duo’s.

Copper Charge
Green Lights
Mesmerising Maroon
Super Blue

Charlotte Tilbury - Eye Colour Magic Copper Charge side

Charlotte Tilbury - Eye Colour Magic Copper Charge and liner

Copper Charge Luxury Pallette

Het Copper Charge pallet bestaat uit 4 oogschaduw. Er zit een basis kleur in, 2 glitters en een prachtige shimmer. De terracotta matte oogschaduw is echt bijzonder mooi gepigmenteert en is perfect om een mooie smokey eye mee te maken. Zoals je bij de swatches kunt zien zijn de glitter tinten wat minder opvallend. Maar je kunt ze wel erg mooi opbouwen en gebruiken als highlighter. Daarnaast komen ze nog beter uit als je er een primer onder gebruikt. De koper kleurige shimmer is mijn favoriet uit dit pallet. De pigmentatie is hier ook bijzonder goed van. Echt een musthave als je het mij vraagt!

Charlotte Tilbury - Eye Colour Magic Copper Charge close up

Charlotte Tilbury - Eye Colour Magic Copper Charge swatches

Liner Duo

De liner duo is (zoals de naam al doet vermoeden) aan beide kanten te gebruiken. De ene kant heeft een matte kleur, de andere kant heeft een metallic kleur. Deze liner sluit perfect aan op het Copper Charge oogschaduw pallet. Copper Charge heeft een warme, koper-gouden metallic tint en een diepe kastanjebruine tint. Omdat je dit potlood aanbrengt op je wimperlijn is het natuurlijk logisch dat hij zo goed blijft zitten. Want na een schrobbeurt kreeg ik het nog niet van mijn arm af haha!

Charlotte Tilbury - Eye Colour Magic Copper Charge liner duo 1

Charlotte Tilbury Copper Charge liner duo swatches

De nieuwe Charlotte Tilbury Eye Colour Magic Luxury Palettes kosten €50,- per stuk. Een bijpassende Liner Duo koop je voor €28,-. Een aanrader wat mij betreft!

Charlotte Tilbury - Eye Colour Magic Copper Charge Pinterest