Catrice is wat budget merken betreft mijn absolute favoriet. Elke keer als ik in de Kruidvat te vinden ben kan ik het niet laten om even een kijkje te nemen in het schap van dit leuke en betaalbare merk. Nog niet zo lang geleden kocht ik een lipstick uit de Ultimate Stay lipstick lijn, vandaag vertel ik er meer over.

Catrice Ultimate Stay 5

Catrice Ultimate Stay Lipstick

Catrice heeft meerdere soorten lipsticks in het assortiment. Persoonlijk vind ik de Ultimate Colour en de Ultimate Stay lipsticks het fijnst. Uit de Ultimate Colour lijn heb ik er dan in de loop der jaren al een flink aantal bij elkaar verzameld en ik gebruik ze best vaak. De Ultimate Stay lipsticks zijn ook ontzettend fijn, deze blijven net even wat beter zitten. Hier had ik er nog niet zoveel van en ik liep laatst tegen een prachtig kleurtje aan, Plum&Base.

De Ultimate Stay lipsticks vind ik er qua voorkomen er het mooist uitzien. De huls is net even wat slanker en heeft een matte afwerking. Kwalitatief voelt de huls goed stevig aan.

IMG_9513...

Onderop de huls vind je een sticker in dezelfde kleur als de lipstick zelf met daarop de naam. Ik vind het handig dat de sticker de kleur van de lipstick heeft want zo is deze goed te herkennen in mijn stash. Overigens hebben alle lipsticks van Catrice een gekleurde sticker op de onderkant van de huls.

De Ultimate Stay lipsticks zouden lang houdende lipsticks moeten zijn en hebben daarnaast een semi matte finish. De finish is het beste te vergelijken met een satin lipstick van MAC.

Catrice Ultimate Stay 2

Plum & Base is een mooie paarsige plum kleur met een goed pigment. Zoals op de swatch te zien is is de glans niet heel extreem en dat vind ik met de meer donkere kleuren toch wel mooier.

Catrice Ultimate Stay 1

Plum & Base dekt prima en bracht vrij gemakkelijk aan. Normaal gesproken blijf ik altijd een beetje weg van paars tinten als het om lipstick gaat maar dit vind ik zeker een hele mooi en draagbare kleur. De lipstick blijft gedurende de dag redelijk op zijn plek maar na wat te hebben gegeten moet de lipstick wel wat worden bijgewerkt. Gezien de kleine prijs van de lipstick vind ik dit overigens geen enkel punt. Verder voelt de lipstick fijn aan op mijn lippen en voel je hem eigenlijk helemaal niet zitten.

Ik blijf het zeggen maar Catrice is wat lipsticks betreft echt één van mijn favoriete budget merken. Prima betaalbaar, goed verkrijgbaar en en ook zeker een fijne kwaliteit. De Catrice Ultimate Stay lipstick is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en ook kun je het online bestellen op de site van Kruidvat. De Catrice Ultimate Stay lipsticks zijn ook verkrijgbaar in Kruidvat filialen met kleinere schappen van Catrice en kost €4,99.

Vind jij Catrice ook zo’n fijn merk?

handtek ellen