Sinds kort is Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows gelanceerd. In totaal zijn er negen kleuren en ik laat jullie er vandaag twee zien, kijk je mee!

Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows

Catrice over de Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows

De Unieke Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows heeft een bijzondere hybride formule die een hoge kleurintensiteit combineert met het lichte van een veertje. De nieuwe extreem cremige poedertextuur geeft een maximale kleur na slechts een keer aanbrengen.

Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows

De verpakking vind ik erg mooi, een zwart desgin met een transparant venster wat mij direct doet denken aan een high -end merk.

Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows

050 La Vie En Rose

Is een champange kleurige oogschaduw met een mooie glans. Op mijn arm werd ik heel enthoasiast van de swatch helaas was dit een stuk minder toen ik het aanbracht op mijn oogleden. Ik moest de kleur echt opbouwen wilde je wat zien.

Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows

030 Diner En Blanc

Een witte glanzende oogschaduw. Wit gebruik ik zelf eigenlijk nooit het is wel een iedaale kleur om een jee frisse oog opslag te geven en wit is een goede kleur om je ogen groter te doen lijken. Helaas was deze ook niet goed terug te zien op mijn ogen.

Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows

Ik heb in het binnenste van mijn ooghoek 050 La Vie En Rose aangebracht en 030 Diner En Blanc onder mijn wenkbrauw.

Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows

De verpakking ziet er luxueus uit helaas dat de inhoud wat minder is als dat ik had verwacht. De kleuren vielen weg op mijn oogleden en moest het echt opbouwen wilde je wat terug zien in deze look. Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows zijn zacht en romige maar denk nét iets te waardoor het blenden niet zo gemakkelijk gaat.

Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows zijn verkrijgbaar bij Kruitvat €3,99 per stuk

Ben jij al bekend met de Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows?

Handtekening Lonneke

Bewaren