Catrice ontwikkeld steeds luxere verpakkingen. Zo ook de Catrice Kaviar Gauche lijn. Ik wist al gelijk dat ik voor de Catrice Blurring Powder Pearls zou gaan en was dus ook als eerste in de Kruidvat bij mij om de hoek te vinden om ze aan te kunnen schaffen. Vandaag een review over de Catrice Blurring Powder Pearls.

IMG_0044

Wat een prachtige verpakking. Het straalt echt luxe uit. Vroeger vond ik Catrice een beetje een kindermerk. Maar de limited editions worden steeds gewaagder en volwassener.  De Kaviar Gauche Limited Edition collectie is geïnspireerd op ‘de mooiste dag van je leven’ en dat straalt het ook echt uit. De verpakking is gemaakt van hard plastic met een witte deksel met een goud bloemen motief.

IMG_0049

Eenmaal open zie je de prachtige pareltjes liggen. Ze variëren van licht roze tot bijna wit. Perfect voor highlighten. Het is eigenlijk bedoeld om een mooie teint te creëeren maar ik ken eigenlijk niemand die zo´n lichte huid heeft. Volgens mij moet je dan echt een porseleinen huid hebben wil dit werken om je huid egaal te maken. Vandaar dat ik hem zelf ook gebruik als highlighter.

IMG_0055

De parels zijn erg goed gepigmenteert maar hou er wel rekening mee dat de parels behoorlijk poederig zijn. Het is dus wel belangrijk om er voorzichtig mee om te gaan want je hebt binnen no time te veel poeder op je gezicht.

IMG_0071

De parels kosten €4,59. Echt een prikkie dus.

Heb jij de Catrice Kaviar Gauche Blurring Powder Pearls ook al gespot?

handtekeninglichtroze