Retro is weer helemaal in! Ik ben niet altijd fan van retro items maar in dit geval ben ik helemaal om! Ik heb namelijk een nieuw Casio horloge die laat zien dat Retro helemaal terug is! Kijk je mee?

Mijn vriend is fanatiek horloge verzamelaar. Hoe ouder hoe beter. Toch kon hij zijn lach niet inhouden toen ik vertelde dat ik een retro Casio Horloge mocht uitzoeken. Ik ben namelijk echt enorm slecht in klok kijken. Daar bedoel ik mee dat ik erg lang moet nadenken als ik naar een analoge klok kijk voor ik weet hoe laat het is. Niet heel gek dus dat ik 3x zo blij ben met dit digitale retro horloge van Casio.

IMG_4610

Ik wou al een tijdje een horloge omdat ik vaak leuke combinaties op instagram tegen kom met mooie armbandjes. Het is zo leuk om te zien dat horloges en armbandjes super goed samen gaan. Zelf ben ik enorm fan van de rosé gouden look. Dit mooie Casio Horloge heeft die kleur ook en laat het nou net zijn dat ik super veel armcandy heb die daar bij passen!

IMG_4655

Ik heb heel vaak gekeken naar de wat duurdere en populaire Michael Kors horloges. Maar zoals ik al zei, die zijn erg duur. En daarnaast hebben ze ook geen digitaal klokje waardoor de kans groter is dat ik hem links laat liggen omdat ik hem toch niet kan “lezen” en dat is natuurlijk zonde.

IMG_4620

Naast dat je er natuurlijk de tijd op kan lezen heeft dit horloge ook een super handige stopwatch. Ook kan je door middel van een knopje een lampje laten branden in het beeldschermpje zodat je ook in het donker de tijd kan lezen. Wat ik wel grappig vond was dat er op de site stond dat het een perfect horloge was voor de modebewuste man. Nou in dit geval dus ook voor de modebewuste vrouw!

IMG_4607

De naam van het horloge is CASIO COLLECTION B640WC-5AEF en kost €54,90. Persoonlijk vind ik dat een schappelijke prijs voor een bekend merk als Casio. Daarnaast is dit pareltje ook nog in het goud en zilver te krijgen maar ook met verschillende scherm kleuren. Neem dus zeker een kijkje bij Horlogeshop.nl!

Nieuwehandtekening