Even geleden werd ik benaderd door Caseapp om te zien of ik mijn eigen hoesje zou willen ontwerpen. Natuurlijk wou ik dit wel, zeker omdat ik net een nieuwe telefoon heb! Vandaag laat ik jullie zien hoe dit werkt en wat het resultaat is.

IMG_1053

Caseapp is een website waar je je eigen hoesje kan maken. Dit kan voor de Iphone maar ook voor andere merken. Ook kan je je eigen Macbook sleeve ontwerpen. Naast dat je een achtergrond kan kiezen kan je ook werken met leuke teksten, plaatjes en quotes. Ook heb je de keuze om een glanzend of mat hoesje te maken. Ik zelf heb gekozen voor mat omdat ik dat mooier vind.
IMG_1044
Wat ik wel merkte is dat het belangrijk is dat je een plaatje of foto gebruikt met hoge resolutie. Ik had zelf een te lage resolutie gebruikt en kreeg dezelfde dag nog een mailtje met de vraag of ik dit wel zeker weten wou (top service toch!). Het is natuurlijk zonde als het hoesje niet helemaal perfect zou zijn.
IMG_1050
Ik heb gekozen voor deze prachtige bloemen met mijn logo er op. Ik ben enorm trots op mijn logo en tja, het is dan toch een soort van promotie!
 IMG_1049
Een hoesje maken kan al voor €29,-. Misschien iets aan de dure kant maar dan heb je natuurlijk wel een uniek hoesje. Speciaal voor jullie heb ik nog een leuke korting geregeld! Met de code BEUNCASE20 krijg je namelijk 20% korting op je bestelling op caseapp.nl!
Wat voor een hoesje ga jij ontwerpen?
handtekeninglichtroze