Tijd om weer eens wat dingen te vervangen! Zo lagen er verschillende zakjes met kruiden in de kast uit het jaar nul, maar ook mijn telefoonhoesje was aan vervanging toe. Benieuwd wat er allemaal uit is gegaan? Lees dan snel verder.

Ik gebruik al een behoorlijke tijd een prachtig hoesje van het merk Case-Mate. Niet alleen omdat hij er zo mooi uit ziet met al die glimmende steentjes. Maar ook omdat hij zo zwaar is. Nou hoor ik je denken, waarom ben jij nou blij met een zwaar hoesje?! Nou omdat ik hem anders continue uit mijn handen laat vallen! Een beetje gewicht zorgt er voor mij echt voor dat ik hem niet vergeet of laat vallen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Maar gezien ik mijn hoesje al echt een behoorlijke tijd had en de steentjes er nu wel af en toe uit begonnen te vallen (niet heel gek na een dik jaar gebruiken) ben ik op zoek gegaan naar een nieuw hoesje. Mijn voorkeur ging natuurlijk wel weer uit naar een zwaarder hoesje zoals ik al heb. Gelukkig heeft Case-Mate weer een prachtig nieuwe variant van de Brillance collectie dus ik koos daar dit grijze hoesje uit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ook dit hoesje is helemaal ingelegd met steentjes. Ik heb een iPhone 6 plus maar hij is ook geschikt voor de iPhone 6s Plus. Het enige verschil zit hem op de afwerking aan de achterkant en hoe je het hoesje kunt openen. Je krijgt er namelijk een handig open-maak-dingetje bij. Deze zat niet bij mijn oude hoesje.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Case-Mate

Ik heb mijn hoesje gescoord bij Telefoonhoesjesxl.nl. Naast prachtige iPhone hoesjes hebben ze ook  Samsung Galaxy A3 (2016) hoesjes en Samsung Galaxy Ace 4 hoesjes. De kwaliteit is hier altijd top, en de levering is altijd op tijd. Ik ben in iedergeval helemaal happy met mijn nieuwe Case-Mate Brilliance hoesje en kan er weer een jaartje tegen aan!

Case-Mate Case-Mate

Wat is jouw favoriete hoesje?

Nieuwehandtekening