Een mailtje krijgen of je een artikel wilt testen, welke blogger wil dit nu niet? Ik kreeg via Jamey van Beauty-Unboxing de kans om de Marc Inbane Natural Tanning Spray te testen en ik heb hier volmondig ‘ja’ op gezegd. Ben je ook zo benieuwd naar het product?

IMG_4183
Het duurde maar een paar dagen voordat ik het setje al in huis had. Ik had het eigenlijk nog niet eens verwacht en ineens was er een pakketje. In het pakketje zat een mooi verpakt doosje en een kaartje met een persoonlijk berichtje erop, erg leuk! In het doosje zaten ook weer een aantal losse dingen: een handig travel tasje, een kabuki kwast, de spray tan zelf en twee exfoliator maskertjes voor je gezicht. Wat een verwennerij, zeg.

IMG_4207

Ik ben natuurlijk meteen met het product aan de slag gegaan. Foto’s maken, video’s kijken van anderen hoe zij dit aanbrengen en dan zelf maar eens aan de slag. Eerst ben ik gaan douchen en heb ik mijn lichaam goed gewassen. En daarna heb ik de spuitbus erbij gepakt. Ik begon met mijn gezicht en een stukje van mijn nek om het te proberen. Ik hield de spray ongeveer 30 cm van mijn gezicht en begon bovenaan met sprayen en bewoog tijdens het sprayen steeds verder naar beneden. Pas op, dat je niet meteen een te dikke laag doet. Je kunt beter rustig beginnen en daarna zul je altijd nog verder kunnen opbouwen.

Marc Inbane Travel Set 345

Na het sprayen heb ik met de kabuki kwast alles een beetje uitgeveegd. Omdat ik een badjas aan had, zag je op mijn borst, rond mijn nek, een streep van waar de badjas zat. Dit kan je dus uitvegen met de kwast. Hierna heb ik de föhn erbij gepakt en ben ik het geheel zachtjes gaan drogen. Je zag meteen effect. Het is echt een prachtige kleur bruin. Je ziet er niet uit als iemand die veel te vaak naar de zonnebank gaat en je ziet er ook zeker niet uit als de meiden (en jongens) van Jersey Shore. Met de föhn kun je het ongeveer 5 minuutjes droog blazen en hierna kun je eigenlijk alles weer gaan doen.

carmen before en after

Ik heb er voor gekozen om de rest van mijn lichaam ook te doen, omdat ik echt verschil wilde zien en ook goed wilde beoordelen of de spray tan geen strepen achter liet. Dus heb ik de rest ook gedaan. Wat ik wel merkte is dat mijn voeten erg bruin werden, omdat de spray natuurlijk naar beneden valt. Dus de volgende keer bedek ik mijn voeten met een oude handdoek of iets dergelijks. Maar het resultaat vond ik echt geweldig.

IMG_4209

Het product is makkelijk uit te smeren en te verdelen over het lichaam. In eerste instantie zie je niet echt verschil, maar als je later in de spiegel kijkt is het er toch wel degelijk. Met behulp van de kwast kun je het product erg goed uitvegen als er iets te harde randen zijn die je niet mooi vindt, waardoor je een mooier verloop creëert. En met de föhn is het binnen 5 minuten droog en kun je doorgaan met je dag. Wat mij betreft, een top product!

De Marc Inbane Natural Tanning Spray is verkrijgbaar op hun website en de travel kit kost €39,95.

Liefs,

Carmen van Beauty And Bliss