Calvin Klein lanceerde onlangs de nieuwe dames geur Deep Euphoria. Een parfum speciaal voor de jeugdige, moderne en geëmancipeerde vrouw. Dat klinkt mij als muziek in de oren! 

Wellicht heb je onlangs de reclame campagne van Calvin Klein al wel voorbij zien komen. Actrice Margot Robbie is een ijzersterke vrouw die de nieuwe campagne tot leven brengt. Ze bracht mijn fantasie in ieder geval tot leven en ik kon dan ook niet wachten om de nieuwe geur te ruiken! De klassieke Euphoria flacon heeft een mooie aubergine kleur en geeft echt een zwoele uitstraling aan de geur. Hoewel de flacon niet mega bijzonder is vind ik het wel een mooie aanwinst voor in mijn stash en geeft het naar mijn idee wel wel het gevoel van de parfum weer.

Deep Euphoria is een opvolger van de Euphoria geur van Calvin Klein. De naam Deep Euphoria gaf mij gelijk het gevoel dat het zou gaan om een sensuele en toch ook bloemige geur. Ik was dan ook blij verrast om te ruiken dat mijn gevoel klopte.

Topnoten: cascalone, witte peper, mandarijn blad
Hartnoten: zwarte magische roos, geranium, sambac jasmijn
Basisnoten: musk, patchoeli, mineraal hout

Ik moet wel eerlijk toegeven dat de nieuwe parfum van Calvin Klein wel wat zwaar is. Daardoor is het wel weer de perfecte geur voor de winter of een romantisch avondje. De parfum blijft heel goed ruiken na verloop van tijd. Doordat het een vrij heftige geur is ben ik wel wat zuiniger met op spuiten. Houd je dus van een wat zwaardere bloemige geur, en spreken de kernwoorden sensueel, uitdagend en geëmancipeerd jou aan? Dan is dit zeker dé parfum voor jou.

Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum is vanaf nu verkrijgbaar bij de parfumerie. De prijs van een 30 ml flacon is €48 bij Douglas. Uiteraard is Deep Euphoria ook in 50 en 100 ml beschikbaar.

Wat is jouw favoriete winter geur?

Handtekening Jamey