Cailyn Extreme Matte Tint 1

Zoals jullie wel vaker voorbij hebben zien komen ontvang ik al een tijdje de Styletone box. In de box van afgelopen November kreeg ik een liquid lipstick van het merk Cailyn. Ik ben er enorm enthousiast over en zou jullie graag willen vertellen waarom!

Cailyn Extreme Matte Tint 2

Zoals ik al zei kreeg ik deze liquid lipstick in te Styletone November box. En wat was ik blij zeg! Ik wou namelijk al een tijdje een matte liquid lipstick in een mooie nude tint en alsof Styletone het wist kreeg ik die! Het merk Cailyn was voor mij nog helemaal onbekend maar het schijnt dat ze al ruim 15 jaar bestaan. Ze gebruiken voornamelijk minerale pigmenten in hun make-up en alle producten zijn dierproefvrij.

Cailyn Extreme Matte Tint

In eerste instantie dacht ik dat dit een lipgloss was omdat het ook in een zelfde soort huls zit. Echter bleek het een prachtig matte liquid lipstick te zijn. Het is bij het opbrengen wel belangrijk dat je even wat langer je mond iets open houd zodat de lipstick mooi kan drogen. Eenmaal droog voelt het echt zijdezacht aan.

IMG_5235

Ook de houdbaarheid is echt perfect. Na een hele dag op een verjaardag gezeten te hebben en van alles gesnoept en gedronken te hebben zat het er nog steeds super goed op. Het fijne aan de Cailyn Extreme Matte Tint lipstick is dat hij erg zacht aanvoelt. Je hebt eigenlijk bijna niet in de gaten dat je een lipstick op hebt! Zoals ik al zei en je waarschijnlijk al hebt gezien is het een hele mooie nude tint. De naam van deze Cailyn Extreme Matte Tint is 09 Nudist. Hij heeft ook een mooie roze ondertoon. Persoonlijk vind ik dit echt een perfecte kleur voor zowel dagelijks als voor een leuk feestje.

IMG_6122

IMG_6123

Hierboven draag ik de Cailyn Extreme Matte Tint in de kleur Nudist. Daarnaast heb ik mijn ogen opgemaakt met de Yves Saint Laurent Chromatics 19.

De Cailyn Pure Lust Extreme Matte Tint lipsticks zijn in 16 verschillende kleuren te koop en kosten $19 per stuk. Helaas zijn ze alleen te bestellen via de officiële site van Cailyn Cosmetics dus moet je wel rekening houden met hogere verzendkosten vanuit Amerika.

Heb jij nog een aanrader voor een matte lipstick?

Nieuwehandtekening