De feestdagen komen steeds dichter bij en je wilt natuurlijk leuke sint en kerst cadeautjes verzamelen om je vrienden en familie te geven. Wij vieren kerst altijd bij mijn ouders met een echte kerstboom met daaronder een hele hoop cadeautjes. Benieuwd naar mijn cadeau tips? Lees dan snel verder.

Kerstcadeautjes Fab.Zoals ik al zei vieren wij kerst met ons gezin bij mijn ouders. Sinterklaas vieren we al een poosje niet meer. Mijn zusje en haar vriendje, mijn ouders en mijn vriend en ik. Nou is het voor mijn zusje en moeder altijd wel makkelijk om een passend kerstcadeautjes te vinden. Bijvoorbeeld een leuke clutch voor mijn zusje en een mooie portemonnee voor mijn moeder doen het altijd goed. Vaak kijk ik dan online bij TheBagstore omdat hun een hele grote collectie met leuke merken hebben zoals FAB. en Cowboysbag. Besteed je in de webshop meer dan €45 krijg je zelf ook nog een cadeautje!
Kerstcadeautjes cowboysbag

Voor de mannen vind ik het vaak wat lastiger om cadeautjes te vinden. Papa is al snel tevreden met een paar sokken en een lekkere maaltijd. Maar om nou op de markt een pak sokken te halen vind ik nooit zo leuk.

Kerstcadeautjes Happy Socks

Ik kwam laatst op internet een heel leuk alternatief tegen! Namelijk de sokken van Happy Socks en Muchachomalo. Dit zijn sokken met een hele leuke fleurige aparte print. Tegenwoordig is het helemaal in om als man net ff je outfit anders te maken door een gek paar sokken.

Kerstcadeautjes muchachomalo

Mocht je thuis Sinterklaas vieren, wat trouwens nog steeds bijzonder populair is dan zit je met de zelfde vraag als met Kerst, wat geef je precies?  Als je lotjes hebben getrokken dan is het uiteraard makkelijk en koop je maar volgens opgave maar heb je dat niet dan komt het op je originaliteit aan, en dat kan voor sommigen een hele opgave zijn. Helemaal als er ook een surprise en een gedicht bij worden verlangt. Dan is goed om wat inspiratie op te doen, want voor je het weet is het 5 december.

Een leuke website met veel tips over onder meer het maken van Sinterklaasgedichten en surprises is Sinterklaasfan.nl Er is ook een pagina te vinden over originele Sinterklaascadeaus. Kijk maar eens en doe je voordeel.

Maar goed, we hebben meer lastige mannen in de familie. Gelukkig is Bram helemaal gek op Muchachomalo en hebben ze er ook hele leuk boxershorts van. Keuze genoeg dus!

Heb jij al een cadeau lijstje gemaakt?

Nieuwehandtekening