Vroeger vond ik sinterklaas altijd erg leuk. Ik vind het dan ook ontzettend spannend om samen met Noé haar eerste sinterklaas intocht mee te gaan maken. Gaat ze het leuk vinden? Of vind ze de drukte misschien toch spannend? Vandaag geef ik je in ieder geval een aantal hele leuke cadeautips voor het grote feest. Lees je mee?

Om even nog onderscheid te maken, de cadeaus die ik laat zien vind ik niet geschikt voor schoencadeaus. Persoonlijk vind ik dat schoencadeaus wat kleiner mogen zijn. Wij kregen zelf vroeger een heerlijke chocolade letter of bijvoorbeeld van die chocolade eieren met een cadeautje. Dat versta ik dus zelf onder een schoencadeau. Iets kleins. Vandaag laat ik wat leuke items zien die ik zelf erg geschikt vind voor 5 december!

V-Tech – Bla bla blocks

Tijdens een V-Tech event een tijdje terug heb ik deze al mogen bewonderen. De blokken zijn super leerzaam, handbaar en het is ook een speelgoedset die je kan uitbreiden. De Bla Bla Blocks praten! Elk blokje heeft namelijk een plaatje of een letter die je vervolgens in het huisje kan doen. Vervolgens verteld een stem wat er precies staat en hoe je dat uitspreekt. Ontzettend leerzaam, maar ook heel erg leuk voor de kleintjes om mee te bouwen dus!

WIN!

En hoe leuk is dit, ik ga namelijk een Bla Bla Blocks Dierenset weggeven! Feestdagen vier je immers niet alleen. Wil jij ook kans maken om je kleintje blij te maken met deze dierenset? Doe dan mee!

  • Laat een reactie achter onder dit artikel en laat mij weten wie je er blij mee wilt maken.
  • Mocht je het leuk vinden (niet verplicht, maar word wel op prijs gesteld) volg dan Beautyunboxingnl en V-Tech op instagram! Zo blijf je gelijk op de hoogte van toekomstige winacties!

V-Tech Baby Walker

Ik kreeg dit ook heel vaak als tip voor Noé haar verjaardag. Maar omdat ons meisje al zo snel wou gaan stappen hebben we hem toch eerder gegeven. Naast dat de Baby Walker heel erg goed is om te leren lopen zit er ook een paneel op die je er af kunt halen. Hier zitten allemaal verschillende geluidjes, knoppen en zelfs een telefoon op waarmee ze dan ook gerust op de grond of in de box kan spelen.

Een knuffelige vriend

Noé is helemaal gek op haar knuffels. Vooral de grote glitter zwaan van Doudou.nl is een groot succes! Regelmatig zit ze lekker te knuffelen met de zwaan, en ook als ze aan de wandel gaat sleurt ze hem aan de nek mee. En zeg nou zelf, hij is toch prachtig? Ben je geen fan van de zwaan, neem dan wel even een kijkje want ze hebben nog veel meer super mooie en knuffelige vriendjes!

Little Dutch Blokken Ton

Hier is het al een mega succes, de Little Dutch Blokken ton! Een ton vol leuke kleurige blokken. Zelf houden wij niet van hele schreeuwerige kleuren. Maar deze lieve zacht roze blokken set is echt een must have. En voor de prijs (14,99 bij Bol.com) hoef je het ook niet te laten!

Cadeautjes voor de volwassenen

Voor de volwassenen onder ons die ook sinterklaas mee vieren, neem eens een kijkje bij Radbag. Hier hebben ze ook ontzettend leuke en soms ook grappige sinterklaascadeaus.

Hopelijk ga je met deze cadeautips een geweldig Sinterklaas feest krijgen!

DE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNAAR HEEFT INMIDDELS EEN MAILTJE ONTVANGEN!