Cadeautjes ik vind het leuk om te krijgen, maar zelf ben ik meer een gever en geef dus graag cadeautjes weg. Het maakt mij blij als ik iemand anders blij kan maken en hoeft absoluut geen groot en duur cadeau te zijn. En voor een cadeau hoeft er echt niet special een gelegenheid zijn het is juist leuk om ook zomaar iemand eens iets te geven. Vandaag geef ik jullie wat cadeautips voor hem en haar, lees je mee!

Cadeau voor de man

Zelf vind ik het altijd veel moeilijker om voor een man een cadeau te verzinnen dan voor een vrouw. Heeft het ermee te maken dat ik zelf een vrouw ben of is het omdat mannen eigenlijk minder nodig hebben? Ik denk dat met mij veel vrouwen hier tegen aanlopen.

En toch is het mij gelukt om wat leuke cadeautips voor de man te bedenken;

 • Als hij van bier houd – een aantal unieke en/of speciale bieren kopen bij een slijterij
 • Als hij een baart heeft – handige accessoires en verzorgingsproducten voor de baart zoals bijv. een baardbalsem
 • Een uniek stukje scheerzeep
 • Een mooi luxe scheerkwast
 • Armbanden
 • Bretels
 • Riem

Cadeau voor de vrouw

Kijk voor de vrouw is het natuurlijk een stuk makkelijker. Maar om je beste vriendin, moeder, (schoon)zus of collega eens goed te verassen is het wel zo leuk om met zo’n origineel en persoonlijk cadeau aan te komen. Ik geef graag zoals ik al zei maar wel waar iemand echt iets aan heeft, anders vind het zonde en geef ik liever een cadeaubon. Hieronder wat cadeautips voor de vrouw;

 • Een geschenkset
 • Een hightea
 • Een dagje spa
 • Of een beker met een persoonlijke tekst of foto van jullie samen

En wat ik al zei een cadeau hoeft niet duur te zijn, het gaat om het gebaar. En hoe leuk en persoonlijk zijn deze onderstaande budget- cadeautips;

 • Geef een zelfgemaakte kaart met daarop een tegoed dat jij een keer de tuin doet of het huis schoonmaakt
 • Bak de lievelings- taart van je vriendin, moeder of collega
 • Maak een quote en gebruik hierbij de techniek handlettering, internet staat vol leuke ideeën

Een cadeau geven is vooral leuk als het leuk verpakt is! Daarom geef ik je hier onder van wat tips voor de cadeauverpakking.

Cadeau verpakking

Als je een geschikt cadeau hebt gevonden kan je het natuurlijk laten inpakken dan zit je altijd goed. Maar hoe leuk is het om het zelf in te pakken. Tegenwoordig staat internet vol met leuke ideeën. En denk dat dit ook wel de voorpret voor jezelf vergroot. Hoe persoonlijker hoe beter en het hoeft niet perfect ingepakt te worden.

Heb jij nog leuke cadeautips voor hem en haar?