Moederdag & Kneipp

Zondag 13 mei is het alweer zover Moederdag dé dag om je (schoon)moeder in het zonnetje te zetten! Een dag om eens goed voor haar uit te pakken en haar in de watten te leggen. En wat is er dan leuker om je (schoon)moeder echt te verassen met een Kneipp Moederdag verwenset, met fijne producten om je lichaam te verzorgen. Kneipp heeft special voor moederdag 5 mooie verwensets ontwikkeld.

Moederdag & Kneipp

Moederdag & Kneipp

Moederdag word in de meeste landen gevierd en valt niet altijd op dezelfde zondag. Al in de tijd van de oude Grieken werden moeders geëerd met speciale rituelen en nadien is de traditie nooit helemaal verdwenen.

Om je (schoon)moeder in het zonnetje te zijn kan je veel verschillende cadeautjes geven; Een prachtig blos bloemen, heerlijk doosje bonbons, een ontbijt op bed…

Moederdag & Kneipp

Moederdag & Kneipp

Moederdag & Kneipp Amandelbloesem

Een heerlijke verwenset voor een zachte huid. De natuurlijke formuleringen met voedende plantaardige en verkwikkende etherische amandel olie, beschermen tegen uitdroging en maken de huid zacht en soepel.

Moederdag & Kneipp

Moederdag & Kneipp

Kneipp heeft special voor Moederdag 5 verwensets ontwikkeld. De inhoud van de sets varieert van bodycare-producten tot doucheproducten. En natuurlijk ook combinaties hiervan.

Ook vandaag nog ontwikkelen wij producten met in ons achterhoofd de wensen van de mensen die Kneipp gebruiken. Alles staat in het teken van de vijf pijlers van Sebastiaan Kneipp; water, planten, beweging, voeding en innerlijk balans. Kneipp natuurlijk genieten!

Moederdag & Kneipp

Ik vind de verschillende sets een super leuk idee om je (schoon)moeder in het zonnetje te zetten. Daarnaast zijn ze ook betaalbaar en voor ieder wat wils!

Ben jij al bekend met de speciale verwensets van Kneipp?