Cadeautjes uitzoeken voor een ander kan best lastig zijn. Zeker als je vrienden of familie hebt die alles al hebben of niets wensen. Ik vind het dan ook best lastig om elke keer weer een leuk origineel cadeau te vinden. Tot ik de site Cadeautjes.nl tegen kwam. Lees je mee?

Ouderwets de stad in om een cadeau te zoeken vind ik helemaal niets. Als je niet op past kom je weer thuis met een onpersoonlijk cadeau of een dingetje dat de ontvanger helemaal niet leuk vind. Het is dan ook niet voor niets dat ik zo blij ben met mijn nieuwe favoriete cadeau site.

glu-de-gluhweinset-cadeautjes-nl_2722-13be1383

Over Cadeautjes.nl

Cadeautjes.nl is dé webwinkel voor originele cadeaus en leuke cadeau ideeën. Het grote voordeel is dat ze duizenden cadeautjes op 1 website hebben. In een winkel heb je er zo maar een aantal en mis je dus een hoop leuke ideeën. Naast leuke en aparte cadeaus bieden ze ook hele leuke belevenissen aan. Een ritje in een Ferrari, een spannende kitesurf cursus of juist een romantisch diner, ze hebben het allemaal!

 

geschenkset-wellness-natura-cadeautjes-nl_1794-055b01a0

Op de site kun je op 3 leuke manieren het perfecte cadeau vinden. De eerste manier is de Gift Finder. Dit is een soort zoek machine waarin je aangeeft voor wie het cadeau is, wat je budget is en voor welke gelegenheid. Wanneer je dit hebt ingevuld komen er allemaal leuke gifts naar voren en kun je makkelijk een product of belevenis uitkiezen.

i-love-you-badgeschenkenset-cadeautjes-nl_5636-3972551d

De tweede manier is door te zoeken en de filters gebruiken. Je kunt dan dus lekker door de categorieën heen klikken en op zoek gaan naar het perfecte cadeau.

tafelhaard-fire-cadeautjes-nl_2439-3aa9aaca

En de laatste manier is voor als je echt niet weet wat je wilt, gewoon lekker rond kijken! Op Cadeautjes.nl staan duizenden leuke cadeau’s en belevenissen. Je kunt er dus wel op aan dat je hét perfecte cadeau gaat vinden. Ik hoef me in ieder geval niet meer druk te maken om het perfecte cadeau te vinden voor een verjaardag of bijvoorbeeld de feestdagen die er aankomen.

Hoe scoor jij het perfecte cadeau voor jouw vriend/vriendin?

Handtekening Jamey