Al een poosje geleden zag ik een super leuk interview van Lieke met de eigenaresse van ByLouLou. Maar omdat de SLB’s toch een beetje aan de dure kant zijn heb ik er nog niet eerder eentje gekocht. Tot ik in contact kwam met Gold Moments.
Gold Moments is de dochteronderneming van MaxGoud. Gold Moments is hun webshop waar ze een ruim assortiment aan sieraden en horloges maar ook leuke fashion items hebben zoals deze Smart little bag van ByLouLou. En guess what! Ik mocht een SLB van ByLouLou reviewen!

IMG_4147.JPG

SLB – Smart Little Bag

Een SLB is een leren portemonnee en clutch in een. Een SLB ook altijd een extra vakje voor je telefoon en zit er ook een spiegeltje in. ByLouLou is geïnspireerd op de sfeer in Parijs uit de jaren ’50. Daarom hangt er altijd een leuk Eiffeltoren bedeltje aan de SLB.

IMG_4148.JPG

De smart little bag word geleverd in een dustbag. Het is natuurlijk een leer product dus het is wel erg belangrijk dat je de SLB goed voorbehandeld met leerspray.

IMG_4150.JPG

Persoonlijk vind ik een SLB super handig. Ik ga namelijk wel eens snel even een boodschapje halen en neem dan alleen een pasje en mijn telefoon mee. Mijn grote tas laat ik dan thuis. Maar nu kan ik alles gewoon in mijn SLB doen en heb ik alles bij me en ziet het er ook nog eens leuk uit!

IMG_4149.JPG

Zoals je ziet is er aan ruimte geen gebrek. Aan beide kanten is er meer dan voldoende ruimte voor mijn pasjes, kortingskaarten en briefgeld. In het midden zit een groter vak waar je al je kleingeld in kwijt kan. De Smart Little Bag van ByLouLou is te koop bij Goldmoments.nl voor €49,95 en word ook nog eens gratis verzonden!

Ben jij ook al fan van de Smart Little Bag?

Nieuwehandtekening