BABOR festival ampullen

Een luxe opfrisser voor de huid is het zeker; Babor ampullen kalmeren de huid en geven een verjongend, verfrissend effect. Deze ampullen zijn een echte must-have voor liefhebbers van luxeproducten die zichzelf en de huid graag trakteren op iets bijzonders. Het product is door twee kritische dames uit het Beauty Unboxing Testpanel grondig ‘getest’ en liet absoluut geen teleurstelling achter. Je ontdekt hieronder waarom.

BABOR festival ampullen 1

Verpakking

Hanne: ‘’Ik had nog nooit ampullen gebruikt en de verpakking van de Babor Festival ampullen is dan ook heel bijzonder.’’ Het gevoel dat je een luxeproduct in handen hebt, bereikt je al bij het openen van de verpakking. Deze zijn namelijk verpakt in glas, wat meteen al het luxe en exclusieve gevoel bij je overbrengt. Dat is ook gelijk een klein nadeel; ‘’Ik vind het wel enigszins onhandig dat het glas is, aangezien je na elk gebruik dus een stukje glas moet weggooien en dat is niet zo praktisch.’’

Kethulli: De hoeveelheid in 1 verpakking is goed afgestemd, hier heb je precies genoeg aan voor je hele gezicht.

BABOR festival ampullen 2

Aanbrengen

Hanne: De Babor Festival ampul is eenvoudig aan te brengen op de huid en één verpakking is precies genoeg voor je hele gezicht. Na het aanbrengen trekt het al snel in de huid, waardoor de huid niet lang nat en vettig aanvoelt. De fijne geur komt als een aangename en zeer welkome verassing: ‘’Wat ik heel bijzonder vind aan dit product is de plantengeur, het doet me een beetje denken aan een plantentuin’’.

Kethulli: Het werkt eigenlijk net zo eenvoudig als ieder ander verzorgingsproduct; je brengt het zachtjes aan op de huid na het wassen. ‘’ De inhoud ervan goot ik in mijn handpalm en ik verspreidde het product over mijn gezicht met mijn andere hand.’’ De fijne substantie maakt dat het zich makkelijk laat uitsmeren.

BABOR festival ampullen BABOR festival ampullen

Werking

Hanne: ‘’Het is bedoeld om de huid te kalmeren en een “verjongend” en verfrissend effect te geven. Dat doet het naar mijn mening zeker’’. De Babor ampullen zijn ideaal voor als je of en toe je huid eens een lekkere boost wilt geven. ‘’ Ik gebruikte het bijvoorbeeld een keer voor ik naar een festival ging, om mijn huid extra fris en aangenaam te laten aanvoelen.’’

Kethulli: Het trekt snel in de huid waardoor het niet vettig aanvoelt, maar geeft de huid juist een boost die het nodig heeft; ‘’het geeft je huid een lichte subtiele glow. Ook vind ik het een goede moisturizer.’’

Conclusie

De inhoud van de Babor ampullen doen dus zeker hun werk. Het geeft de huid een verfrissend en natuurlijk aanvoelend effect. Daarnaast ruikt het lekker fris en heeft hebben de ampullen ook nog eens een handig te gebruiken formaat. De ampullen zijn in nog een aantal varianten verkrijgbaar bij BABOR. De Chill Out variant kost €24,90.

Wil jij nou volgende keer kans maken om deel uit te maken van het Beauty Unboxing Testpanel? Meld je dan nu aan en wie weet mag jij de volgende keer wat leuks testen!

BABOR festival ampullen pin