Burt’s Bees Toner, Day Cream & Night Cream

Burt’s Bees is een merk dat ik ken van de handverzorgingsproducten. De producten van Burt’s Bees zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten en zijn niet op dieren getest. Juist omdat ik zo te spreken ben over hun handverzorgingsproducten wilde ik ook graag Burt’s Bees Toner, Day Cream & Night Cream proberen. Kijk je mee!Burt’s Bees Toner, Day Cream & Night Cream

Over Burt’s Bees

Bij Burt’s Bees draait alles om natuurlijke, persoonlijke verzorgingsproducten die milieubewust zijn. Dit allemaal om jouw welzijn te optimaliseren en die van de wereld om je heen. Alle producten zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van het beste dat de natuur te bieden heeft: bijenwas, plantaardige en essentiële oliën, kruiden, bloemen en mineralen.

Voor Burt’s Bees betekent de term “natuurlijk” maar één ding. Het betekent “geoogst uit de natuur.” En dat is wat Burt’s Bees is. Ze gebruiken ook alleen maar natuurlijke kleuren die bewezen hebben dat ze veilig en milieubewust zijn.

Burt’s Bees Toner, Day Cream & Night Cream

Burt’s Bees Toner, Day Cream & Night Cream

Burt’s Bees Radiance Toner

Een plantaardige toner met Royal Jelly een voedende stof van de natuur met onder andere aminozuren en verschillende vitaminen. De Toner verwijderd make-up, vet en vuil. In de toner zitten vochtinbrengers waardoor je huid gevoed en fris aan voelt. Zelfs ook make-up kan je goed met deze toner verwijderen. Wel had ik na het gebruik iets last van een branderig gevoel, waardoor dit precies komt weet ik niet.

 Burt’s Bees Radiance Toner €14,99

Burt’s Bees Toner, Day Cream & Night Cream

Burt’s Bees Radiance Day Cream

De dagcrème van Burt’s Bees voelt licht en luchtig aan. De dagcrème is samengesteld met koninginnengelei, een van de meest voedende stoffen van de natuur. De kersen schors zorgt voor kalmerend en verzachtend effect. Ik krijg een mooie glow op mijn gezicht en merk dat mijn huid veel baad heeft bij deze dagcrème. Bij de dagcrème had ik geen last van een branderige gevoel.

Burt’s Bees Radiance Day Cream €23,95

Burt’s Bees Toner, Day Cream & Night Cream

 

Burt’s Bees Sensitive Night Cream

Deze nachtcrème is special ontwikkelt voor de gevoelige huid. Dat wilt zeggen dat de crème vrij is van parabenen, is hypoallergeen en dermatologisch getest. En de nachtcrème zorgt ervoor dat je huid in de nacht zich weer hersteld en in balans komt. De geur is neutraal. Bij de nachtcrème heb ik geen last gehad van een branderig gevoel maar dat heb ik meestal niet met producten die hypoallergeen zijn. Na de nacht voelt mijn huid zacht aan en ziet er rustig uit.

Burt’s Bees Sensitive Night Cream €19,99

Burt’s Bees Toner, Day Cream & Night Cream

Ik vind de gezichtsproducten van erg fijn en merk dat mijn huid erop vooruit gaat. Ik vind het wel jammer dat ik bij de toner iets wat last heb van een branderig gevoel na gebruik. Ik vind de samenstelling van de producten uniek en de geuren van de producten zijn vrij neutraal.

Burt’s Bees Toner, Day Cream & Night Cream zijn online verkrijgbaar bij BigGreenSmile

Ben jij al bekend met de producten van Burt’s Bees?