Burt's Bees All-Weather Lippenbalsem

Gebruik jij al een lippenbalsem voor bescherming tegen de zon? Met de nieuwe Burt’s Bees All-Weather Lippenbalsem SPF15 bescherm je de kwetsbare huid van je lippen tegen UVA en UVB en zo voorkom je droge en schrale lippen.

Burt's Bees All-Weather Lippenbalsem

Kort over Burt’s Bees

Burt’s Bees is voor mij al jaren een bekend merk. Ik gebruik namelijk ook de handcrème en nagelriem butter van Burt’s Bees. Daarom extra leuk dat ik nu de mogelijkheid kreeg om het nieuwste product van Burt’s Bees te testen en te reviewen.

Burt’s Bees is een natuurlijk merk en is bekend van verschillende verzorgingsproducten van top tot teen. De producten van Burt’s en Bees zijn 100% natuurlijk en Dierproefvrij!

Burt's Bees All-Weather Lippenbalsem

Burt’s Bees All-Weather SPF15 Lippenbalsem

Burt’s Bees All-Weather SPF15 Lippenbalsem is een 100% natuurlijke lippenbalsem die je lippen hydrateert en voedt. De lippenbalsem bied bescherming tegen UVA en UVB stralen doordat er een SPF15 in zit verwerkt.

Burt’s Bees All-Weather SPF15 Lippenbalsem is op basis van zink-oxide, waterbestendig voor 40 minuten, vrij van parabeen-, ftalaat-, petrolatum- en SLS-vrij

Burt's Bees All-Weather Lippenbalsem

De balsem is nét iets kleiner als een lippenstift en is makkelijk om mee te nemen. Onderaan de verpakking kan je draaien zodat de balsem naar boven komt. De lippenbalsem heeft een heerlijke frisse natuurlijke citroen geur.

Burt's Bees All-Weather Lippenbalsem

De balsem laat zich gemakkelijk en fijn aanbrengen en smelt samen met de lippen. Het laat een licht laagje achter op de lippen wat erg comfortabel aanvoelt.  De lippenbalsem is kleurloos en laat geen witte waas achter. Ik merk echt dat dit product mijn lippen zachter maakt.

Burt's Bees All-Weather Lippenbalsem

Ik vind het fijn dat er een nu een lippenbalsem is die de lippen beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon. Burt’s Bees All-Weather Lippenbalsem is zeker niet zomaar een lippenbalsem, maar eentje die intensief verzorgt, beschermt en hydrateert.

Burt’s Bees All-Weather SPF15 Lippenbalsem is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, Holland & Barrett en Douglas online voor €4,99

Wat voor verzorging gebruik jij voor je lippen?

#Burtsbees #sunscreen #sunprotection #review