Een schoolopdracht die uitliep tot een groot succes, je hoort het steeds vaker. De 3 heren van Buitengewoon SC overkwam het. Ze kwamen op het idee om hippe snapbacks te maken met een eigen unieke touch. Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan snel mee.

IMG_3652

Een snapback is een pet met aan de achterkant een soort klik gesp waarmee je je pet kan verstellen. Zo past de pet altijd iedereen wel. De heren van Buitengewoon SC willen de standaard petten net een tikkeltje anders maken als de rest. Vandaar de naam Buitengewoon.

IMG_3659

Buitengewoon SC

Buitengewoon SC staat voor Buitengewoon Student Company. Omdat de opdracht is begonnen als student company hebben we deze naam aangehouden. De mannen van Buitengewoon SC zijn pas een paar maanden bezig maar binnen 4 weken hadden ze hun hele voorraad al verkocht, en dat waren maar liefst 150 snapbacks! Om wat meer variatie aan te kunnen bieden zijn ze ook begonnen met de truckersnapbacks. Dit zijn speciale modellen die je hier bijna niet kan vinden!

IMG_3658

De caps zijn er in verschillende soorten. Zo hebben ze nu Braaf, Lief en Strak. Er zullen vast nog veel meer variaties komen in de toekomst. Wij hebben gekozen voor de grijze Braaf pet. Bram draagt hem met veel plezier en je ziet dat de pasvorm echt perfect is. Wat erg fijn is is dat je de pet kan verstellen van maat, zo kan ik hem ook nog eens op!

De caps zijn er in verschillende kleuren en prijzen. Deze cap kost €21,99 en is te koop op buitengewoonsc.nl. Ben jij ook een pettendrager?

Nieuwehandtekening