Wat gaat de tijd toch snel. Noé kan inmiddels goed zitten, sterker nog liggen vind ze niks meer aan! Tijd om dus ook maar eens op onderzoek te gaan naar welke buggy de beste opvolger is van onze kinderwagen. Lees je mee?

Een buggy lijkt op een kinderwagen maar is alleen lichter en kleiner. Het zitvlak van een buggy is vaak niet ver van de grond verwijderd. Een buggy kun je het best gebruiken als je baby goed zelf kan zitten. Dit is vaak vanaf 10 maanden het geval. Dit kan echter per kind verschillen, dus het is verstandig dat je goed kijkt wat je kind al kan. Maar tegenwoordig zijn er ook al een hoop merken die er voor zorgen dat je kleintje vanaf de geboorte al in de wagen kan. Wat zijn de beste buggy’s van dit moment? Ik informeer je graag.

Babyzen YOYO Buggy

Babyzen YOYO

Dit is een buggy waar veel ouders razend enthousiast over zijn. Deze buggy weegt haast niks en is daarom erg gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Daarnaast is het mogelijk om deze kinderwagen met één hand dicht te klappen. De buggy rijdt comfortabel en je kunt de duwstang gemakkelijk met slechts een enkele hand besturen. Is je kind moe? Dan kan hij bijna horizontaal liggen om een heerlijke dutje te doen. Babyzen heeft overal aan gedacht!

CYBEX EEZY S TWIST

De EEZY S TWIST is het nieuwste pareltje van CYBEX. Speciaal voor de reizende ouders onder ons heeft deze een bijzondere functie, je kunt de zitting namelijk draaien. Je leest het goed! Niet meer moeilijk doen om de buggy aan tafel te schuiven in een restaurant! Verder is de EEZY S TWIST erg klein en makkelijk op te vouwen waardoor hij ook makkelijk in de auto of in het vliegtuig mee te nemen is. Overigens weegt hij ook maar 7 kilo! Toppertje toch?

Maclaren Techno XT Buggy

Maclaren Techno XT

De Maclaren Techno XT is een buggy die voorzien is van alle gemakken. Hij is zo gemaakt, dat je hem eigenlijk al kunt gebruiken vanaf de geboorte van je baby. De buggy kun je gemakkelijk meenemen op de fiets en is daarnaast ook nog eens voorzien van wasbare bekleding. Erg handig voor als je baby een groente- of fruithapje heeft gehad en alles vies is geworden. De buggy is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en heeft langs de kap ook nog eens een reflectieband. De rugleuning van de buggy is verstelbaar in 4 standen.

NUNA Pepp Next

De Nuna Pepp Next is een van de allernieuwste buggy’s op de markt. Ondanks dat de wagen van alle gemakken voorzien is (zelfs 4 seizoenen bekleding!) is deze buggy ideaal voor reizen. Je kunt hem namelijk met gemak heel klein invouwen waardoor hij bijvoorbeeld in de trein, vliegtuig of auto niet al te veel ruimte in beslag neemt. Daarnaast is de buggy ook voorzien van een unieke veringtechnologie waardoor hij ook nog eens ontzettend fijn is wanneer je door de stad wandelt.

Mini Easywalker Buggy

Mini Easywalker

Deze geweldige eyecatcher is in 2017 als beste uit de test gekomen van de Consumentenbond. Hij is vanaf de geboorte te gebruiken omdat er adapters bij zitten waar je de Maxi-Cosi gemakkelijk aan kunt vastklikken. Fijn dat deze mogelijkheid er in ieder geval bij zit. Daarnaast is hij erg licht, handig inklapbaar en ook nog eens voorzien van een stof die je gemakkelijk kunt schoonmaken. Deze buggy is behalve handig ook nog eens prachtig om naar te kijken.

Zoals je kunt lezen is er genoeg keuze. Welke neem jij?

Handtekening Jamey

#cometohamburg #hamburg #travel #travelblogger