Vieren jullie ook kerst met cadeautjes? Dan is het altijd handig om een aantal budgettips te hebben. Wanneer je niet te veel wilt besteden, of je bent op zoek naar een klein cadeautje voor bijvoorbeeld in een surprise, dan is dit artikel perfect voor jou. Dat wordt shoppen!

Ga langs de budgetproof winkels

Een voor de hand liggende tip: maak een rondje langs diverse budgetwinkels. Denk daarbij aan Action, Xenos, Big Bazar enzovoort. Deze winkels liggen vol met leuke cadeautjes onder de € 10,00. Ik vind persoonlijk deze winkels ook altijd perfect wanneer je bijvoorbeeld een verassingspakketje wilt samenstellen. Denk aan kaarsen, theelichthouders, fotolijstjes, verzorgingsproducten, leuke theemokken en nog veel meer. Ga inspiratie op doen!

Parfum

Een gemakkelijk cadeautje voor dames is natuurlijk parfum. Parfum hoeft niet altijd duur te zijn, er zijn genoeg low-budget varianten! Neem eens een kijkje bij Kruidvat, Action of Douglas. Vaak hebben ze hier wat minder bekende merken met heerlijke geuren onder de € 10,00. Let hierbij wel op dat parfum enorm persoonlijk is, bedenk dus goed of jouw cadeautje in de smaak gaat vallen! Let op de smaak van je vriendin, zus of moeder.

Cadeaubon

Vind je het lastig om zelf een cadeau te verzinnen? Kies dan voor een cadeaubon van € 5,00, € 7,50 of € 10,00. Zo kan diegene zelf een kleinigheidje uitzoeken. Het handige van een cadeaubon is dat je een winkel kan kiezen waarvan je zeker weet dat deze in de smaak valt. Hier kan weinig fout aan gaan!

Stationery

Stationery is iets wat altijd van pas komt. Denk daarbij aan leuke notitieboekjes, pennen, stickers en washitape. Mijn favoriet: kies een mooi notitieboekje en maak hier een leuk pakketje van met andere stationery producten. Dit zijn functionele én leuke cadeautjes. Ook hiervoor kun je langs winkels zoals Action en Hema. Tegenwoordig hebben ze steeds leukere designs en prints!

Wat is jouw budgettip voor cadeautjes onder de € 10,00?

Handtekening Jamey