Het najaar is begonnen, tijd om ook je interieur een najaarslook te geven. Het najaar is voor mij een tijd van gezelligheid en warme kleuren. In dit artikel geef ik je een aantal tips om je interieur helemaal herfstproof te maken! Lees je mee?

Kaarsjes en lampjes

Het eerste wat ik doe als het najaar in aantocht is, is al mijn theelichthouders en gezellige lampjes weer uit de kast halen. Zodra het ’s avonds begint te schemeren, steek ik wat lekkere geurkaarsen aan en gaan de lampjes aan. Wat ik ook altijd een gezellige verlichting vind, is een Tatou tafellamp Flos welke je bijvoorbeeld op het tv-meubel of op de salontafel plaatst. Dit geeft net wat meer warm licht dan een kaars, waardoor het erg sfeervol is.

Maak het knus in huis

Het najaar is ook de tijd van gezelligheid, maak het daarom extra knus in huis. Dit kun je doen door een aantal dingen in je interieur aan te passen. Leg bijvoorbeeld wat extra kussens op de bank, of leg een warm plaid over je bank heen. Kies bijvoorbeeld voor dit Cross blanket van designer Pia Wallens. Heerlijk om onder te kruipen tijdens een koude avond. Leg je het plaid liever niet op je bank? Schaf dan een mooie mand aan die je naast de bank kunt zetten, dan kun je het plaid makkelijk opbergen.

Zorg voor een sfeervolle slaapkamer

Zelf vind ik het op koude dagen heerlijk om lekker een filmpje te kijken in bed, doe jij dit ook wel eens? Daarom zorg ik er altijd voor dat mijn slaapkamer lekker sfeervol is voor dit soort momenten. Steek bijvoorbeeld wat lekkere geurkaarsen aan, zet een kop thee op je nachtkastje en zorg voor een fijn Dot bedding dekbedovertrek om helemaal tot rust te komen.

Wat doe jij om de herfst in je interieur te laten zien? Ik ben benieuwd naar jullie interieur tips!

 herfst in je interieur!