Het is zomer! Tijd om de zware crèmes en lotions om te ruilen voor de lichte en luchtige versies. Ik kreeg een leuk pakket van Boots vol met heerlijke beautyproducten voor de zomer. Hieronder lees je er meer over.

Eindelijk is het zomer. De dikke truien kunnen hopelijk voorlopig weer even in de opslag, net als de dikke crèmes. In de zomer vind de huid dat gewoon minder fijn. Bovendien heb je een net wat andere bescherming nodig en voelen de rijke beautyproducten dan net wat te veel aan. Hydratatie van binnen en buiten is key voor een mooie huid in de zomer!

De beautyproducten voor de zomer van Boots:

No7 Hydrating Fixing Mist

Een musthave als je make-up draagt is een fixing spray. De No7 Hydrating Fixing Mist laat een mooie dewy glow achter op de huid.

Vitamin C brightening sleeping mask

Vitamine C helpt bij het natuurlijk huid herstel. In de zomer heeft de huid natuurlijk best wat te verduren en dus is een masker met vitamine C extra fijn. Het is voedend, helpt bij hyperpigmentatie en is geschikt voor alle huidtypes. Als je geen zin/tijd hebt voor een nachtmasker probeer dan eens de Vitamin C sheet mask

No7 Advanced Ingredients Hyaluronic Acid Facial Capsules

Bevat hyaluronzuur en cameliaolie en laat de huid er steviger en gladder uit zien. Deze combinatie trekt vocht aan en zorgt voor een langdurige hydratatie.

No7 Hydra Luminous Eye Hydrator

Lange nachten + een wijntje = dikke wallen. Maar gelukkig kun je altijd rekenen op een goede eye gel om het te verzachten en verminderen. Fijn tegen vocht maar ook bij fijne lijntjes..

Soltan Face Protect & Moisturise 50+

Een goede bescherming mag niet missen. Ook als je niet naar het strand gaat. De Soltan Face Protect & Moisturise 50+ beschermt, hydrateert en zorgt zo dus voor een mooie huid.

Soap&Glory Original Pink Fragrance Spritz

In de zomer houd ik het meest van lichte geuren. Een body mist is nog een stapje lichter en is meteen lekker fris. Deze ruikt alsof je net fris onder douche vandaan komt: Heerlijk!

Wat vind jij fijn om te gebruiken in de zomer?