IMG_2774

Wauw wat ben ik blij! Sinds vandaag kan ik heerlijk in de tuin zitten en een lekker muziekje aanzetten! Ik heb namelijk een Divoom Bluetooth speaker ontvangen! Een ideale maar toch ook stijlvolle speaker voor buiten!

Natuurlijk kan je buiten je oordopjes indoen of je muziek op je telefoon afspelen. Alleen moet ik eerlijk bekennen dat ik dat nooit zo heel fijn vind. Oordopjes irriteren mij mateloos en het geluid van mijn telefoon vind ik toch altijd wat schel klinken.

IMG_2771

Divoom Bluetooth speaker

Ik heb gekozen voor de Divoom Onbeat-500 Wireless Speaker in de kleur Refreshing White. Het design van deze draadloze speakers is echt afgestemd op een modern interieur. Bram en ik houden allebei van een strakke uitstraling dus dit past perfect in ons nieuwe huisje!

IMG_2783

De belangrijkste kenmerken:

  • Uitstekend geluid met krachtige bas
  • NFC geschikt
  • Geschikt voor alle media players met Bluetooth, smartphones, tablets, PC, MP3 spelers
  • Oplaadbare accu
  • Oplaad tijd: 4 uur
  • Tot wel 8 uur lang genieten van muziek of gesprekken
  • Draadloos bereik tot 10 meter
  • Ingebouwde microfoon voor hands-free bellen of video chat

Het geluid is echt mega heel goed. De Divoom Onbeat heeft een hele goede bass en een helder geluid. Wat ik ook fijn vind is dat er boven op de speaker knopjes zitten waarmee je het volume kan instellen. Zo hoef je niet perse je telefoon naast je te houden en kan je je telefoon gewoon in de oplader bijvoorbeeld laten liggen.

IMG_2768

Ook heb ik een nieuw hoesje! TelecomTelecom.nl heeft namelijk een heel leuk assortiment met unieke hoesjes! Het merk Casetastic bied verschillende iPhone 6 beschermhoesjes met een unieke print. Ik heb gekozen voor de More issues than Vogue. Een lekker fashionable hoesje die bij elke outfit past!

IMG_2782

Vind jij het ook zo heerlijk om buiten lekker muziek te kunnen luisteren? De Divoom Bluetooth speaker is te koop bij TelecomTelecom.nl voor €79.95 en is verkrijgbaar in het zwart en wit.

Nieuwehandtekening