Bomberjacks, ze zijn niet meer weg te denken uit de Fashion Scene van tegenwoordig. Hoewel ik altijd hard nee riep was ik echt op slag verliefd op de Peacock bomberjack van Loavies. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Bomberjacks waren vroeger in de jaren 50 een enorme hit. Ze werden namelijk gemaakt voor de piloten van de Amerikaanse luchtmacht en marine Door de jaren heen zijn de bomberjacks natuurlijk veranderd en zijn ze niet alleen meer te vinden in het traditioneel zwart en groen maar zelfs in het roze, Turquoise en zoals je nu dus ook ziet met leuke prints.

image

De Bomberjack die is van Loavies. Hij is gemaakt van een super zacht stofje, het lijkt een beetje op zijde. De print op de jas is van een hele mooie kleurrijke pauw met allemaal mooie bloemen en lotussen. Echt prachtig vind je niet? Aan de onderkant en de mouwen van de jas zit een soort zwarte stretch band.

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik heb met de Bomber een leuke casual look gemaakt. Perfect voor een dagje shoppen. Ik draag onder de jas een silk top van het plussize merk Zizzi. Wist je dat Zizzi sinds kort ook een Nederlandse webshop heeft? Verder draag ik een van mijn favo ripped jeans van Freddy Pantroom en mijn mint groene sneakers van Est 1842.

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Natuurlijk is een outfit niet compleet zonder wat accessoires. Ik heb daarom voor mijn nieuwe horloge van Tommy Hilfiger gekozen van Horlogeloods.nl. Het is de Tommy Hilfiger Tessa, een prachtig rosé gouden horloge met een creme wijzerplaat. Het horloge is op zichzelf al prachtig, maar in combinatie met een een paar mooie armbandjes is de look helemaal af. Mocht je ook nog op zoek zijn naar een horloge van Tommy Hilfiger? Kijk dan echt even bij de Horlogeloods want daar kosten ze allemaal maar rond de €130 in plaats van €180!

image

Processed with VSCO with hb2 preset

Outfit
Bomberjack – Loavies
Like a boss beker – Loavies
Tommy Hilfiger horloge – Horlogeloods
Top – Zizzi
Ripped Jeans – Freddy Pantroom
Sneakers – Est1842

Ik ben helemaal in love met mijn nieuwe outfit. Wat vind jij van deze outfit?

Handtekening Jamey