Zoals velen weten ben ik echt fan van de boho style. Zo ben ik dus een beetje op internet gaan neuzen en kwam ik terecht bij BOHO Amsterdam. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe Boho aanwinsten zien en mag ik ook nog eens 5 mensen blij maken! Lees je mee?

BOHO Amsterdam is een online webshop met kleding, accessoires, tassen, schoenen en lifestyle producten. Het team van BOHO Amsterdam is constant op zoek naar de laatste trends en heeft daarom een constant wisselende collectie. Ze laten zich vooral inspireren door o.a. het zonnige Ibiza en het hippe Amsterdamse stadsleven.

IMG_3553

Deze prachtige armband past perfect bij het Ibiza gevoel. Zo combineer ik zelf altijd meerdere armbanden met elkaar om een lekker nonchalante look te creëren. Het armbandje is niet te stellen dus houd er wel rekening mee met bestellen dat het 1 maat is. Naast de goude variant is hij ook te koop in het zilver en rosé. Omdat dit armbandje van de winter collectie is heb je eigenlijk een sneakpreview!

IMG_3552

Daarnaast zijn deze schattige canvas tasjes ook echt niet meer weg te denken tegenwoordig. Ik zelf gebruik zulke canvas tasjes vaak voor de kleine boodschappen. Het tasje is behalve fashionable ook nog een duurzaam namelijk. In plaats dat je elke keer een plastic tas verspilt heb je gewoon een super leuke canvas tas bij je! En zoals de tas al zegt, Enjoy the little things!

IMG_3544

Ik vertelde al dat ik ook nog een 5 mensen blij mag maken. Ik mag namelijk in samenwerking met BOHO Amsterdam 5 ‘Enjoy the little things’ canvas tasjes weggeven t.w.v. €9,95!

Wat moet je doen

♥ Like BOHO Amsterdam op Facebook
♥ Like Beauty Unboxing op Facebook

Het is niet verplicht maar ik zou het ook erg leuk vinden als je de winactie deelt met jouw vrienden. Dit mag natuurlijk op Facebook maar ook op twitter of instagram!

IMG_3548

Wil je toch lekker zelf gaan shoppen? Gebruik dan de code beauty15 voor 15% korting op de hele collectie!

Nieuwehandtekening