The Body Shop is druk met het uitbrengen van nieuwe producten. Nog niet zo heel lang geleden liet ik jullie de nieuwe Face Mists al zien. En nu zijn er weer nieuwe producten! Namelijk de Body Yogurts! Ik laat je er graag meer van zien. Lees je mee?


De nieuwe Body Yogurts zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met weinig tijd (zoals mij dus). Ik kom ‘smorgens altijd handen en tijd te kort. Even rustig insmeren en wachten tot de creme ingetrokken is, nee dat lukt mij niet. Maar nu met de nieuwe Body Yogurts is dat verleden tijd! De nieuwe Body Yogurts van The Body Shop trekken binnen 15 seconden in waardoor je binnen no-time verder kan met wat je moet doen.

Almond Milk Body Yogurt

Een van de meest neutrale geuren uit de Body Yogurt lijn is de Almond Milk. Zoals de naam al zegt is deze op basis van Amandelmelk. Nou had ik eigenlijk vewacht dat de Yogurt textuur erg waterig zou zijn (hoe kan het anders zo snel intrekken??), maar dat is gelukkig helemaal niet zo. Door de neutrale geur kan je deze naar mijn idee als man ook prima gebruiken.

Mango Body Yogurt

Hou je wat meer van fruit geuren? Dan is de Mango Body Yogurt echt een aanrader. Je krijgt er gelijk een heerlijk zomer gevoel van. Nou was ik bang dat de geur wat sterk zou zijn, maar dat is gelukkig helemaal niet zo. Hij is precies goed als je het mij vraagt. Waar de Almond Yogurt wat meer wit was is deze juist wat meer oranje van kleur. Hier zie je bij het aanbrengen verder niets meer van.

British Rose Body Yogurt

Dit is toch wel mijn persoonlijke favoriet. De geur is heel zacht en vrouwelijk. Je moet wel echt van rozen houden want je ruikt echt naar een mooi boeket bloemen als je deze yogurt hebt aangebracht. I love it!

Moringa Body Yogurt

Ook dit blijft een van mijn favoriete geuren uit de collectie van The Body Shop. Deze bloemige geur is niet heel overheersend en blijft lekker fris. Waar de Mango geur je aan de zomer doet denken is dit echt een heerlijk frisse ochtend in de lente.

In totaal bestaat de Body Yogurt collectie uit 6 verschillende geuren. Strawberry en Banaan heb ik nog niet getest, dus die zul je zelf even in de winkel moeten proberen. De Yogurts zitten in potjes van 200ml en kosten slechts €10 per stuk. Vanaf mei kun je ze in de winkels en online shoppen.

Welke geur lijkt jou het lekkerst?