De Bobbi Brown Pot Rouge for Lips & Cheeks is een absolute bestseller van Bobbi Brown! Het is al een tijdje een trend om je cream blush ook te gebruiken als lipstick en daar is Bobbi Brown maar al te slim mee om gegaan! Ik had het geluk en mocht deze Pot Rouge reviewen! Lees je mee?

IMG_2088

De verpakking

De Pot Rouge zit in een plat, rond doosje. Aan de binnenkant zit een handig spiegeltje. Omdat dit een product is die je met je vingers aanbrengt zit er geen kwastje bij. Ik vind dat zelf niet altijd even handig want als je het onderweg aan wilt brengen en je hebt geen doekje op zak zitten zo al je kleren onder.

IMG_2093

De textuur is heerlijk zacht, waardoor je het perfect kan blenden op je wangen. De pigmentatie is erg goed zoals je op de foto kan zien, dus je heb echt maar een klein beetje nodig. Wel vind ik dat het op mijn lippen erg droog aanvoelt. Ik zou het daarom ook vaker gaan gebruiken als blush dan als lipstick. De kleur heet Powder Pink, een zacht roze kleur.

IMG_2100

Hoe gebruik je de Pot Rouge?

Heel simpel, gewoon met je vingers! Doe een beetje creamblush op je vingertoppen en verdeel het over je wangen. Ik zelf blend het gewoon met mijn vingertoppen maar je kan hier ook een kwast voor gebruiken. Voor je lippen geld precies het zelfde. Hier heb ik alleen wel wat meer product gebruikt om de kleur wat feller uit te laten komen.

IMG_2091

Echt een plaatje toch? Hoewel ik het persoonlijk niet fijn vind als lipstick, is het als rouge echt een must have item. Je kan de Pot Rouge vinden bij onder andere Douglas voor €28. Kende jij de Pot Rouge van Bobbi Brown al?

handtekeninglichtroze