Bobbi Brown Nude Beige huls

Felle kleuren lipstick staan me best goed. En ik heb tegenwoordig zo veel verschillende soorten en kleuren. Maar toch blijf ik elke keer terug grijpen naar een nude tinten. Vandaag laat ik jullie de Bobbi Brown Sheer lip colour in Nude Beige zien. Een van mijn favorieten.

Bobbi Brown Nude Beige huls

De lipstick van Bobbi Brown heeft een mooie zwarte huls. Volgens mij is de huls gemaakt van een soort staal want hij is erg zwaar voor een lipstick. Het doosje waar hij in komt geeft aan welke kleur het is, welke finish en welke ingrediënten er in zitten. De kleur die ik jullie vandaag laat zien heet Nude Beige.

Bobbi Brown Nude Beige lipstick

Deze sheer lipsticks van Bobbi Brown hebben een hele fijne romige structuur met een glanzende finish. Hij dekt wel redelijk maar hij dekt niet zo mooi als een matte lipstick. Je kunt het eigenlijk wel een beetje vergelijken met een getinte lippenbalsem. Wat erg fijn is is dat er voedende en hydraterende ingrediënten in de lipstick zitten die je lippen verzorgen.

Bobbi Brown Nude Beige lipstick swatch

Zoals ik al zei blijft een sheer lipstick niet zo lang zitten als een matte lipstick. De  Bobbi Brown Nude Beige bleef bij mij 2 uur goede en mooi zitten. Daarna moest ik hem wel bijwerken.

Bobbi Brown Nude Beige lipstick 2

Zoals je kan zien word je er wel wat bleker van in het gezicht. Gelukkig heb ik een  hele mooie pot rouge van Bobbi Brown die voor een mooi kleurtje op je wangen geeft. Het mooie aan de pot rouge is dat je hem als blush kan gebruiken maar ook als lipstick. Persoonlijk vind ik het nooit zo fijn om lipstick aan te brengen met mijn vingers dus gebruik hem voornamelijk om een klein beetje kleur te creëren op mijn wangen.

Bobbi Brown Nude Beige swatches

De Bobbi Brown Nude Beige lipstick is onder andere te koop bij Douglas voor €27. De Sheer Lip Color collectie bestaat uit 25 kleuren dus voor iedereen is er wel een mooie kleur te vinden.

Ben jij fan van Sheer lipsticks?

Nieuwehandtekening

samenwerking