SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals veel mensen wel weten ben ik gek op mooie lipsticks. Bobbi Brown is toch wel een van mijn favoriete merken voor lipsticks. Daarom wil ik jullie graag voorstellen aan mijn nieuwste aanwinst, mijn Bobbi Brown Luxe Lip Color in de kleur Pink Buff. Kijk je mee?

Bobbi Brown Luxe Lip Color 5

Bobbi Brown Luxe Lip Color

Wat mij als eerste enorm opviel was de verpakking. De Bobbi Brown Luxe Lip Color heeft namelijk een veel luxere uitstraling dan de normale lipsticks van Bobbi Brown. Naast het overduidelijke andere hulsje van de lipstick voelt hij ook veel zwaarder aan. De huls is prachtig goudkleurig met zowel het wapen van Bobbi Brown op de bovenkant van de dop en het logo op de zijkant van de huls.

Bobbi Brown Luxe Lip Color 3

De naam van de Bobbi Brown Luxe Lip Color deed mij eigenlijk gelijk denken dat het om een roze kleur ging. Toch had ik me daar wel een klein beetje op verkeken. Het is namelijk eerder een mooie donkere nude kleur wat meer neigt naar het bruin in plaats van roze. De Luxe Lip Color collectie bestaat in totaal uit 30 verschillende kleuren. Van licht roze tot sensationele rood tinten. De lipstick is mooi gepigmenteerd, brengt makkelijk aan en laat een hele mooie zachte glans achter.

Bobbi Brown Luxe Lip Color 1

Bobbi Brown Luxe Lip Color swatch

Zoals je misschien wel door hebt ben ik enorm enthousiast over de Luxe Lip Color lipstick van Bobbi Brown. De kleur is echt prachtig en erg fijn voor een dagelijkse look zonder dat het to much is. De lipstick brengt ook erg fijn aan door dat hij zo zacht is. Wat mij ook opviel was dat hij lekker lang blijft zitten en dat is zeker niet onbelangrijk! Ook voelen mijn lippen gehydrateerd en gevoed aan. Het is dan wel niet de goedkoopste lipstick op de markt maar hij is het zeker waard!

Bobbi Brown Luxe Lip Color

De prachtige Bobbi Brown Luxe Lip Color lipsticks zijn te koop in de gloednieuwe webshop van Bobbi Brown voor €35 en zijn verkrijgbaar in 30 verschillende kleuren.

Welke kleur zet jij op je wishlist?

Nieuwehandtekening