Bobbi Brown heeft prachtige lip producten. Zo heb ik al een aantal verschillende kleuren lipsticks en lipgloss in mijn stash. Maar de Art Stick was ik nog helemaal niet mee bekend! Vandaag laat ik jullie de Bobbi Brown Art Stick graag zijn. Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals je kan zien zit de Art Stick in een mooi zwart glanzend doosje zoals we van Bobbi Brown gewend zijn. In het doosje zit zowel de Art Stick als een mega puntenslijper. De kleur die ik jullie vandaag laat zien heet Bright Raspberry. Dit is een hele mooie fel roze frambozenkleurtje en daarbij dus perfect voor het voorjaar!

Bobbi Brown Art Stick 3

Bobbi Brown Art Stick – Bright Raspberry

De pigmentatie van de Art Stick is erg goed. Ondanks dat het een potlood is brengt hij wel erg creamy aan en voelen mij lippen helemaal niet droog aan. De lipstick om het zo maar even te noemen is niet echt mat maar ook niet vol glanzend. Het zit er eigenlijk tussen in.

Bobbi Brown Art Stick 2

 

Qua houdbaarheid moet ik zeggen dat ik niet heel erg overdonderd ben. Hij zit prachtig, begrijp me niet verkeerd. Alleen na een paar uurtjes is de Art Stick wel erg vervaagd en moet ik hem opnieuw aanbrengen. Ik kreeg nog wel de tip mee om hem even goed te laten opdrogen op mijn lippen, dit zou er voor moeten zorgen dat hij langer blijft zitten.

Bobbi Brown Art Stick

In totaal heeft Bobbi Brown 14 verschillende kleuren Art Sticks. Het schijnt trouwens ook dat deze potloden ook gebruikt kunnen worden als blush. Persoonlijk vond ik Bright Raspberry iets te heftig om als blush te gebruiken maar misschien dat een andere kleur wel perfect zou passen als blush!

De Bobbi Brown Art Stick heeft een hele goeie indruk op mij gemaakt. Ik vind het echt een super leuke verpakking en daarnaast brengt hij fijn aan. De Bobbi Brown Art Sticks kosten €27 per stuk en zijn te koop in de webshop van Bobbi Brown. Maar gezien het formaat van de Art Stick kan je hier wel veel langer mee doen dan een gewone lipstick.

Wat vind jij van de kleur Bright Raspberry? Zou jij hem als blush of als lip potlood gebruiken?

Nieuwehandtekening