De Blux Box van Juli staat deze maand in het teken van de zomer. Alle producten zijn perfect om mee te nemen op vakantie of hoe dan ook onmisbaar. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan snel verder.

Mari heeft echt overal aan gedacht! Toen ik de Blux Box van Juli open maakte zag ik al een paar hele leuke items liggen. Van een lipcare duo tot een prachtige highlighter en bronzer. Zullen we alles 1 voor 1 even bekijken?

Blux box van Juli

Aldo Vandini Lipcare Duo

Dit fullsize setje bestaal uit een peeling en een lippenbalsem. Als je ze samen zou gebruiken zouden je lippen weer heerlijk zacht worden. Ik vind dit niet alleen een musthave voor de zomer, maar eigenlijk ook wel voor de winter. De Lipcare Duo van Aldo Vandini kost €5,99.

Blux box van Juli

Manna Kadar Bronzer/Highlighter

Volgens mij heeft er in het verleden ook al eens een product van Manna Kadar in de box gezeten. Als ik me niet vergis was dat een prachtige oogschaduw. Ik vind deze duo wel een beetje donker, maar wie weet als ik een beetje een kleurtje heb? De highlighter kost normaal €18,95. Dat had ik er in iedergeval niet voor over gehad want hij is net zo groot als een oogschaduw pan.

Blux box van Juli

Wold Inspired Colours by Herome

Nagellak! Daar kan ik natuurlijk nooit genoeg van krijgen. En de lakjes van Herome vind ik persoonlijk ook echt super fijn. De kleurtjes vind ik alleen niet zo zomers. Maar de twee glitter lakjes trekken wel mijn aandacht. Ik denk dat je die nog wel een keertje voorbij zult gaan zien komen. De set kost €17,97.

Blux box van Juli

Nanshy Marvel 4 in 1 make-up blending sponge

Nou ben ik wel een fan van de gewone beauty blender. Toch ben ik blij dat deze Nanshy Marvel blending sponge in de box zat. Deze gaat namelijk gelijk in mijn reis toilet tasje. En gezien er nog een aantal tripjes op de planning staan ben ik hier echt erg blij mee. De blending sponge kost €6,95.

Blux box van Juli

Fruttini ‘My easygoing is watermelon’ Body spray

Fruttini is een bekend merk uit Duitsland. De geur van watermeloen rook ik al voor ik de doos open had. Erg lekker fris. Heerlijk om lekker opte spuiten voor een beetje verfrissing. Niet heel bijzonder maar wel fijn om in de zomer bij je te hebben. De spray kost €4,95.

Blux box van Juli

St. Moriz Professional Tanning Lotion (sample)

En last but not least een sachet tanning lotion van het bekende merk St. Moriz. Ik ben niet heel erg fan van lotions in een zakje omdat ik dan altijd knoei. Maar om bijvoorbeeld een kleine tounch up te doen is het ideaal om mee te nemen op vakantie. Echter hoop ik stiekem de lotion niet nodig te hebben.

Mari heeft weer een top box samengesteld! Ik ben er erg blij mee. Mocht jij nou ook een Blux Box willen bestellen. Bestel hem dan op bluxbox.nl. Een box kost namelijk maar €14,95 per maand incl. verzenden!

Wat vind jij van de Blux Box van Juli?

Handtekening Jamey