Het lijkt wel gisteren dat ik de Blux Box van maart ontving. Gisteren kreeg ik alweer de Blux Box van April! Benieuwd wat er in zat? Kijk dan mee!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hij is er weer! Compleet met het bekende zakje die al een aantal boxen er niet bij zat. Ik word altijd helemaal gek van de papiersnippers dus ik werd gelijk blij bij het zien van het zilveren zakje. De box voelt ook best zwaar aan, ik ben benieuwd!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Naobay orange juice foot cream 

O wat heerlijk! Hier word ik echt blij van, een lekkere voeten creme. Ik ben onlangs begonnen met het testen van de Scholl voeten vijl dus deze voedende foot cream van Naobay komt zeker wel van pas! Deze orange juich foot cream ruikt zoals de naam al doet vermoeden naar sinaasappelen en is daarnaast verreikt met Shea butter en aloe vera. Hij kost €16,99.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Figs&Rouge hand cream Mango Mandarin

Een handcreme vind ik eigenlijk niet heel erg leuk in een lente/zomer box. Dit vind ik vaak meer een winter product. Toch ruikt deze wel echt heerlijk zoet. En voor €6 zou ik hem ook niet zo snel laten liggen in de winkel.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Unani Il-luminate micellar water 

Een micellar water, altijd fijn! Ik gebruik op dit moment de micellaire water van Garnier. Maar het merk Unani staat toch wel bekend om hoogwaardige producten dus ik ben erg benieuwd! De Unani Il-luminate Micellar water kost in de winkel €15.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Balance Me protect and shine shampoo

Een shampoo vrij van sulfaat en siliconen. Voor mensen die hier niet tegen kunnen is dit natuurlijk super. Ik ontving een mini verpakking dus ik ga hem eens rustig uitproberen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lord&Berry 20100 maximatte limited edition

Jaaaa! Ik ben echt gek op de potloden van Lord & Berry. De kleur die ik heb gekregen is #7900 Intimacy. Dit is een hele mooie romantisch roze kleur. De potloden van Lord & Berry kosten €18.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind het weer een top box. Het valt me wel op dat er weer een aantal bekende merken bij zitten die ik eerder voorbij heb zien komen. Maar op de handcreme na ben ik erg blij met de box. Wil jij ook een Blux Box ontvangen? Je kan al een box bestellen voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten.

Wat vind jij van de Blux Box van April?

Nieuwehandtekening