blux box maart 2

Hij is er weer! De Blux Box van Maart is gisteren nog op het nippertje van de maand bezorgd en ik kan alvast verklappen, het is weer een topper! Kijk je mee?

blux box maart 2

Ik ontvang al een poosje de Blux Box met veel plezier. De Blux Box is een beauty box die maandelijks word samengesteld door niemand minder dan Mari van de Ven. Mari is een van de bekendste make-up artist en kapper van Nederland. Ook deze maand zou de box weer een heuze traktatie moeten zijn, dit keer in het thema ‘Spring’!

blux box maart 2

Aldo Vandini Sensual Aroma Body Balm – Full size

Een poosje geleden zat er in de blux box een handcrème trio van dit zelfde merk. Ik vond deze toen ook al erg fijn en vind het daarom top om te zien dat er dit keer een heerlijke body balsem in de box zit van Aldo Vandini. De geur van deze balm is heel aangenaam en ruikt naar Tamarinde en Gember. Dit is een lekkere subtiele geur die perfect is voor de lente. De Body Balm is onder andere te koop bij DIO en DA drogisterijen voor €5,95.

blux box maart 45847

Christian Faye Highlighter Pencil – Full size

Helaas heb ik dit potlood al 100 keer gehad in beauty boxen. Dat is wel een beetje een tegenvaller. Omdat ik dit potlood al zo vaak heb gehad beland deze helaas in het bakje om weg te geven. Dit potlood kan ook gebruikt worden als oogschaduw. Het potlood kost €9,95 en is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

blux box maart 24

Leighton Denny Nail Polish – Full size

Wauw! Wat een toffe kleur he! Echt een hele mooie mint blauwe kleur, dat past perfect bij de lente al zeg ik het zelf. Dit lakje is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kost €14,95 per flesje. De kleur die ik heb ontvangen heet Morning Dew. Het enige wat ik niet zo fijn vind aan dit lakje is het kwastje, deze is erg smal en dun.

blux box maart 45

Leighton Denny Miracle Mist – Full size

Dit product heb ik altijd al eens willen testen! Het is namelijk een spray die er voor zorgt dat je nagels na het lakken sneller drogen. De spray breng je op 15cm afstand aan nadat je de nagels gelakt hebt. Een paar seconden wachten en je nagels zouden droog moeten zijn. Wat ook erg fijn is aan de spray is dat hij heerlijk ruikt en ook nog eens je nagels en nagelriemen verzorgt. De spuitbus kost €14,95.

blux box maart 4556

Kueshi Nutrix Caviar Cream – Full size

Een anti-aging creme met SPF 15. Dat is natuurlijk altijd welkom! Deze cream van Kueshi Nutrix heeft een hoog gehalte aan kaviaarextract en aminozuren die er voor zorgen dat de productie van collageen verhoogt en de vocht in je huid vast houd waardoor je huidveroudering tegengaat. Klinkt super dus! De cream is alleen niet heel goedkoop, hij kost namelijk €24,99.

Ik ben erg blij met deze box. Vooral de Leighton Denny nagellak en Miracle Mist hebben mij heel enthousiast gemaakt over deze box. Mocht je de box nog niet hebben besteld dan kan dat nog tot en met 3 april voor €14,95. De Blux Box Maart heeft een totale waarde van meer dan €70 dus is het zeker waard!

Wat vind jij van de Blux Box Maart?

Nieuwehandtekening