Gefeliciteerd Blux Box, met jullie 1 jarig bestaan! Ik heb al heel veel prachtige boxen mogen ontvangen en hoop op nog veel meer moois! Benieuwd wat er in de Blux Box van Oktober zit? Lees dan snel verder.

De Blux Box van Oktober kwam wel erg laat deze maand. Ik vind het daarom toch wel een beetje gek om een unboxing blog te plaatsen in November, maar omdat ik hem toch heel erg graag wil laten zien zet ik mezelf hier maar even overheen haha.

SAMSUNG Blux Box PICTURES

Happy Birthday Blux Box!

“Deze maand vieren wij onze eerste verjaardag! Wij hebben het afgelopen jaar met veel plezier beauty boxen voor jullie samengesteld en hopen dit nog vele jaren te kunnen doen. De box van deze maand heeft een waarde van circa €80 en bevat weer een mix van allerlei producten, daarnaast ontvang je vanwege onze eerste verjaardag ook nog een paar extraatjes”

Blux Box CAMERA PICTURES

Ik ben normaal helemaal niet zo van de samples. Maar met de Shiseido Bio-Performance Advanced super Restoring cream ben ik wel heel erg blij. Het is een mooie sample van 7ml en zou perfect moeten zijn voor de rimpels. Nou heb ik er nog niet heel erg veel last van, toch is het nooit te vroeg om te beginnen met anti rimpel creme.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Aan olie kan je ook nooit genoeg hebben. Deze Oi Oil van Davines ken ik nog niet, maar hij voelt echt ontzettend fijn en zacht aan. Ik ben benieuwd of hij wat kan betekenen voor mijn sluike lokken. Het is overigens een fullsize haar olie.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

O wauw! Hier was ik al maanden op zoek naar! Ik heb een Cream Eye Shadow van Starlooks gekregen in een prachtig Rosé gouden kleur! Echt te gaaf gewoon!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals je aan de swatch kunt zien, hij is ge-wel-dig! Hij droogt ook snel op dus dat is ook wel een pluspunt voor mij.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Mudmasky Facial Detox Purifying Recovery Mask ken ik nog niet. Maar ik weet wel dat ik hem heerlijk mee ga nemen naar Engeland over twee weken. Het is een mooie kleine verpakking dus kan makkelijk mee. TOP!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dr. Pierre Ricaud is een van mijn favoriete merken. Het is simpel, werkt goed en kost niet veel. Ik heb heel toevallig nog 2 flessen van deze Micellair water staan. Maar dat maakt niets uit want die gaat altijd makkelijk op!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Omdat Blux Box 1 jaar is deze maand zitten er ook nog wat leuke extra samples bij van o.a. OGX, Demake-up, Zarqa en Ariane Inden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben echt blij verrast met de Blux Box van Oktober. Vooral de cream eyeshadow vond ik geweldig. Zeker omdat ik deze kleur al heel lang zocht. De blux box van oktober heeft een totale waarde van ruim €70 en kost slechts €14,95,- per maand (gratis verzending).

Nogmaals Gefeliciteerd aan Blux Box! Op naar nog meer vele mooie Blux Box jaren!

Handtekening Jamey