Ik kan naast lipsticks ook van blushes geen genoeg krijgen en het is voor mij dan ook echt onmisbaar in mijn dagelijkse make-up routine. Blushes heb van budget tot high-end en vandaag laat ik een super schattig blush zien die ook nog eens heel betaalbaar is, de Blushing Hearts baked blusher van I ♡ Makeup.

IMG_0647.

I ♡ Makeup is een ontzettend leuk merk wat onderdeel is van Makeup Revolution. Het merk is overduidelijk geïnspireerd op de verpakkingen van Too Faced en zo ook deze schattig blush in hartjes vorm. Er zijn meerdere kleuren te koop waarvan ik vandaag de meest donkere kleurencombinatie laat zien. Het ziet er in ieder geval erg leuk uit dus aan de verpakking zal het niet liggen. Ik was dan ook erg benieuwd of ik over de kwaliteit net zo enthousiast zou gaan zijn.

IMG_0655.

I ♡ Makeup – Blushing Hearts Baked Blusher

Het doosje van de blushing hearts blush is gemaakt van karton. Hier ben ik in alle eerlijkheid geen liefhebber van, mijn ervaring ermee is dat het product toch veel kwetsbaarder is. Voor het oog ziet het er leuk uit maar erg praktisch is het niet. De deksel van het doosje heeft een lila kleur met leuke paarse details. Zodra de deksel ervan haalt komt er een gouden hartvormige verpakking tevoorschijn. De blush zelf zit hierin en zit ook goed vast dus wat dat betreft voelt het ondanks de kartonnen verpakking best stevig aan.

blushing hearts 3

Ik ben een echte sucker voor leuke verpakkingen en zeg nou zelf, hou kun je dit nou niet leuk vinden? De blush bevat drie kleuren roze welke je op zich afzonderlijk van elkaar zou kunnen gebruiken. Zelf vind ik dit niet zo handig omdat de vlakken redelijk klein zijn en mijn kwast daar toch te groot voor is. Ik gebruik de blush zelf door de drie kleuren met elkaar te mengen, dit vind ik trouwens ook het mooiste qua kleur voor op mijn wangen.

blushing hearts 12

Op bovenstaande foto heb ik de kleuren eerst allemaal afzonderlijk van elkaar geswatched en de rechter swatch is de kleur die je krijgt als je de drie kleuren met elkaar gebruikt.

Met het pigment is in ieder geval niks mis en ziet er prima uit. De eerste twee kleuren vind ik op zichzelf erg mooi alleen de meest donkere kleur is iets te heftig naar mijn persoonlijke smaak.

Ik heb de blush zoals ik eerder aangaf in zijn geheel gebruikt. De kleur heb ik voor de foto net even wat heftiger aangezet dan ik normaal gesproken doe maar zo komt de kleur beter tot zijn recht. Het is een frisse zomerse roze kleur welke je wangen voorziet van een goede blos. Zelf ben ik wat meer van de warmere kleuren op mijn wangen maar ik moet zeggen dat ik de kleur best leuk vind staan in combinatie met de lipstick die ik draag.

De blush is in gebruik wel wat poederig dus je kwast even aftikken voordat je de blushing hearts gaat aanbrengen is geen overbodige luxe. Als je een beetje met mate te werk gaat dan kun je dit roze hartje subtiel aanbrengen. De kleur is qua intenstiteit prima op te bouwen maar kijk wel uit want met dit soort kleuren is het al snel too much.

Ik vind de blush in ieder geval een aanrader zeker als je op zoek bent naar een goede dupe voor de Too Faced blush want deze is zeker een stuk betaalbaarder. I ♡ Makeup is zo nu en dan te koop bij Kruidvat maar je kunt dit leuke merk ook heel gemakkelijk online bestellen bij o.a. beauty88.nl. De blushing hearts blush kost daar €6,99 en dat is een prima prijsje wat mij betreft.

handtek ellen