Eerder zagen jullie al een review over de Bloomr coconut charcoal whitening tandpasta. Vandaag review ik voor jullie de Bloomr Cocosoap – Charcoal skin detox. Een zwart blokje zeep zo op het eerste gezicht. Wel eentje die helemaal natuurlijk is en ontzettend goed voor de huid zou zijn. Lees je mee?

Bloomr Cocosoap Charcoal skin detox.

Wat bloomr zelf over de zeep zegt.

“ Hét 100% natuurlijk alternatief voor het scrubben en zuiveren van je huid. BLOOMR CocoSoap detoxt je huid en laat je stralen als nooit tevoren “

Een Zuivere en Stralende Huid , geen parabenen of andere chemische stoffen en een scrub, detox en cleanser in 1 Product!

Dat klinkt veel belovend en ik ben dan ook met een grote verwachting dit product gaan gebruiken.

Het gebruik en de werking.

Zeep op de huid vindt ik zelf altijd een beetje eng, meestal omdat het vaak een agressieve manier van reiniging is. Gelukkig was ik voorbereid en had ik dus gelezen hoe en wat. Door dat het een natuurlijk product is, zal dit juist helemaal niet agressief zijn en je huid echt goed cleansen op de juiste manier.

De werking van Charcoal zorgt in contact met de huid voor een lichte scrub die dode huidcellen verwijdert en tegelijk ook onzuiverheden mee absorbeert. Hierna zorgt de mix van 3 natuurlijke oliën: olijf-, palm- en natuurlijk kokosolie voor de basisvoeding. Kort gezegd, hierdoor wordt de huid niet heel droog en blijft het verzorgd en stralend.

Ik gebruik dit product dagelijks en laat het twee keer per week wat langer intrekken. De andere keren was ik mijn gezicht en hals hiermee. Even wrijven tussen de handen en dan dus op het gezicht.
Normaal een klein beetje tussen de handen. Twee keer per week even zorgen voor wat meer product, dan breng ik de zeep direct op mijn wangen en voorhoofd aan. Dit gaat allemaal heel makkelijk en prettig. Ook mijn make up verwijdert het keurig en je hebt niet veel product. De ogen doe ik wel met een ander product vooraf puur omdat ik dit wat tricky vindt.

Wat ik wel jammer vindt aan het gebruik is dat het zeepje niet in een bakje komt waar je hem in kan bewaren. Het kartonnen doosje ziet er naar een tijdje niet zo fris meer uit. Dus een zeep bakje zou wel handig zijn. Deze heb ik niet maar heb je die wel dan is er geen probleem.

Mijn conclusie & de prijs

Ja de Bloomr Cocosoap, behoort thuis in mijn routine vanaf de dag dat ik hem gebruik. Mijn huid is niet heel vet maar eerder normaal en soms wat vet bij de kin en het voorhoofd. Hier merk ik al een duidelijke afname in en zo ook in pukkeltjes en onzuiverheden.

Dit product is dan ook goed aan te raden voor een vette huid en voor mensen met acne, maar je kunt hem ook gebruiken op andere huidtypen heel agressief ervaar ik hem niet. Zoals Bloomr zelf ook al aangaf. Wel zou ik voorzichtig zijn met een hele droge huid en hem daar niet op gebruiken.

Bloomr Cocosoap kost €24,95 een behoorlijk bedrag voor een blokje zeep.

Wel eentje die dus een all-in one is en ontzettend zuinig is in gebruik. Dat maakt hem voor mij zeker de moeite waard. De verpakking kan naar mijn mening wel net wat beter. Wellicht eentje waarin je het zeepje ook echt kan bewaren.

Je vindt de Bloomr Cocosoap op Bloomrstore.nl

Hebben jullie al eens een zeep gebruikt voor de reiniging van je gezicht? En lijkt deze Cocosoap je wat?

Liefs Annora.

Eerder zagen jullie al een review over de Bloomr coconut charcoal whitening tandpasta. Vandaag review ik voor jullie de Bloomr Cocosoap - Charcoal skin detox. Een zwart blokje zeep zo op het eerste gezicht. Wel eentje die helemaal natuurlijk is en ontzettend goed voor de huid zou zijn. Lees je mee?