Er zijn zo veel interessante bloggers. Soms zie je gewoon door de bomen het bos niet meer. Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een aantal bloggers die je niet mag missen! Kijk je mee?

We kennen allemaal de grote namen wel zoals Serena, Mascha en ga zo maar door. Toch zijn er ook ontzettend veel leuke blogsters in Nederland die nog niet zo groot zijn maar wel absoluut de moeite waard zijn om eens een kijkje te nemen. Ik heb een aantal van mijn favorieten op een rijtje gezet.

Deze Bloggers mag je zeker niet missen!

https://www.perruquemoinscher.fr

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de blog van Irina, Ordinaryodd.nl nog niet heel erg lang ken. Tot ik haar review over de Freedom Lipstick Kit Bare Collection tegen kwam. Wat ik heel erg fijn vind is dat ze mooie fullface foto’s gebruikt in haar reviews. Ook kun je bij Irina terecht voor een leuke DIY en haar Ordinary Week Recaps.

Bloggers www.me-licious.com

Me-licious.com is een super leuke lifestyle blog, opgericht door Mariëlle. Voor heerlijke recepten, healthy lifestyle artikelen en hotspots moet je echt hier zijn.  Wat mij echt is bij gebleven is haar heerlijke Cinnamon Rolls recept!

www.daphnelippmann.nl

Bij Daphne van Daphnelippmann.nl kom ik wel eens om lekker beauty reviews te lezen. Ze schrijft altijd zo lekker onbevangen en eerlijk. Daarnaast vind ik haar Column Dillema op Dinsdag ook erg leuk. Hierin bespreekt ze een aantal dillema´s met haar lezers en dat kan soms heel herkenbaar zijn!

budgetella3-2

Wie kent Budgetella.nl nou niet eigenlijk. Ik vind het een van de fijnste online magazine´s om te lezen. Vooral haar bespaar artikelen trekken altijd wel mijn aandacht. Het leven is al duur genoeg, waarom zouden we het niet op een leuke manier goedkoper kunnen maken, toch!?

Bloggers www.ikhouvanbeauty.nl

Ik hou van beauty, niet zo gek dus dat ik ook gek ben op de blog ikhouvanbeauty.nl van Astrid. Ze schrijft zowel reviews als tutorials. En regelmatig doet ze toffe make-up looks van anderen namaken, kortom echt tof om eens een kijkje te nemen!

www.matteandshimmer.nl

Mariska van Matteandshimmer.nl volg ik al een poosje. Ze heeft echt oog voor detail en maakt super mooie looks. Echt een genot om naar te kijken! Naast Beauty artikelen schrijft ze ook over Fashion en Lifestyle.

www.esmeelifestyle.nl

Esmee van Esmeelifestyle.nl heeft net als mij een flinke tassen tik. Onlangs heeft ze ook een super leuke video opgenomen over hoe ze haar tassen stash ging opruimen. Ik zou dat echt niet kunnen whaha. Afscheid nemen van een tas bestaat niet bij mij.

lace front wigs

Sinds kort lees ik ook de blog ohsobeautiful.nl van Sarah uit het hoge noorden. Ze schrijft veel over leuke lifestyle dingetjes en hier en daar komen er ook leuke beauty artikelen terug. Vooral haar artikel over de NYX Soft Matte Lip Cream vond ik super!

Ken jij of heb jij een blog die ik nog niet ken? Laat dan zeker even een linkje in de comments achter!

Nieuwehandtekening