Af en toe kom je eens een nieuwe serie tegen die je vanaf het begin tot het eind boeit. Dit had ik met de serie Alias maar gezien ik die inmiddels nu 2 keer van het begin tot het eind heb bekeken werd het tijd voor een nieuwe knaller. Ik zag al een aantal keer de reclame’s van de serie Blindspot en besloot deze eens te kijken.

Blindspot

Een mooie vrouw, zonder herinneringen aan har verleden, wordt in Times Square naakt gevonden, met haar lichaam volledig bedekt met ingewikkelde tatoeages. Deze ontdekking zet een groot en complex mysterie in gang dat onmiddellijk de aandacht vangt van de FBI. Zij beginnen de route op haar lichaam te volgen naar een grotere samenzwering binnen de criminaliteit, in de hoop dichter bij de waarheid over haar identiteit te komen.

Hoewel ik in het begin dacht dat het weer echt een serie was die ik alleen zou gaan kijken was Bram dit keer ook gelijk enthousiast. In 1 weekend hebben we lekker op de bank met zijn tweeën het eerste seizoen uitgekeken. Hoewel in sommige afleveringen de acteurs nog een beetje “groen” overkomen word dit na een paar afleveringen wel steeds beter.

Actrice en naamgenoot Jaimie Alexander heeft al een aantal leuke rollen gespeeld in diverse kleinere series. Maar naar mijn idee is Blindspot haar grote breakthrough. Samen met haar FBI handler Kurt Weller en zijn team volgen ze alle clues op die op haar lichaam getatoeëerd zijn. Samen lossen ze diverse zaken op en komen ze steeds een stapje dichter bij de waarheid.

Voor mensen die houden van series als CSI, Alias of bijvoorbeeld de film the DaVinci Code is Blindspot echt een aanrader. Wij kunnen niet wachten tot het tweede seizoen word uitgebracht. Mocht je Seizoen 1 willen zien? Hij is te koop op bol.com voor €34,99.

Wij zijn weer op zoek naar een nieuwe serie, welke raad jij aan?

Handtekening Jamey